Пандемията COVID-19 не дискриминира жертвите си по социален произход и

...
Пандемията COVID-19 не дискриминира жертвите си по социален произход и
Коментари Харесай

Кралят на Тайланд се самоизолира с 20 жени в германските Алпи

Пандемията COVID-19 не дискриминира жертвите си по обществен генезис и даже наследникът на английския престол принц Чарлз, който е на 71 години, е с позитивна проба за ковид.
На тайландският крал Маха Ваджиралонгкорн също му се постанова "да търпи ограничения " и е наел всяка една стая в хотел в Германия, с цел да може да се самоизолира с харема си от 20 дами и прислужниците си.
Разположен в подножието на Алпите в Германия, Grand Hotel Sonnenbichl е кандидатствал пред управляващите и е получил особено позволение за настаняване на краля и неговата компания. Хотелът разполага с панорамна панорама към заснежената планинска верига, с достъп до ски действия и "изискани стаи и жилища ".
С разходките край езерата, наличните канута и СПА уреди не наподобява на ограниченията за самоизолация на останалите простосмъртни
67-годишният крал на Тайланд постоянно обитава в Германия, където има имение на стойност 12 милиона $ до езерото Старнберг. Тези дни той е видян да се любува на удобствата на първокласния хотел, карайки колелото си на открито с няколко от дамите в харема си.
Говорител на регионалната работа на Гармиш-Партенкирхен удостовери, че на Grand Hotel Sonnenbichl е показано изключение, “тъй като гостите са единична, хомогенна група”.
Съобщава се, че кралят е изпратил 119 прислужници назад в Банкок, тъй като се подозира, че носят вируса COVID-19.
Луксозната самоизолация на Ваджиралонгкорн не се утвърждава изключително в кралството му и хаштагът #WhyDoWeNeedAKing е тренд в Twitter. Обидата на монархията в Тайланд е закононарушение, наказуемо с до 15 години затвор,но хаштагът е употребен над 1,2 милиона пъти за 24 часа.
Министърът на цифровата стопанска система и общество, Puttipong Punnakanta отговори на недоволни туитове, отправяйки предизвестие към жителите за нарушение на законите за онлайн наличие. “Ние почитаме самоизразяването, само че в случай че това нанесе вреди, ще упражним закона ", гласи туитът му.
В момента в Тайланд има 934 доказани случая на ковид, четири от които са с съдбовен излаз. Това беше първата страна отвън Китай, записала случай на вируса през януари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР