Панайот Димитров и Мариела Костадинова получиха специална награда заради олимпийската

...
Панайот Димитров и Мариела Костадинова получиха специална награда заради олимпийската
Коментари Харесай

Панайот Димитров и Мариела Костадинова получиха специална награда заради олимпийската титла

Панайот Димитров и Мариела Костадинова получиха специфична премия поради олимпийската купа
Българската федерация по спортна акробатика връчи специфична премия на първите олимпийски първенци в дисциплината Панайот Димитров и Мариела Костадинова, съобщи кореспондент на БГНЕС. В пресклуб "България" двамата, дружно с персоналната им треньорка Гергана Денева, бяха отличени със "златен почетен знак", който е направен особено за тях и цели да увековечи достижението им на Младежките игри в Буенос Айрес, където сграбчиха злато в конкуренцията на 12 двойки от целия свят.

Димитров и Костадинова благодариха на федерацията в лицето на генералния секретар Недко Костадинов и старши треньора на националните тимове Драгомир Драганов и потвърдиха, че ще продължат да се състезават. На тях им следва първи лагер за годината на 28 януари, който ще се организира в Ботевград. Най-голямото им съревнование за годината пък ще бъде през октомври в Израел, където ще се състои Европейско състезание.

От федерацията пък оповестиха, че има огромна възможност България да семейства на Европейското след две години, за което ще се надяват на финансова помощ от страната. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР