Панатинайкос се спаси от загуба в домакинството си на ОФИ

...
Панатинайкос се спаси от загуба в домакинството си на ОФИ
Коментари Харесай

Преднината на Панатинайкос се топи

Панатинайкос се избави от загуба в семейството си на ОФИ Крит в седмата минута на добавеното време и остави единственият отбор в гръцката Суперлига без проваляне от началото на сезона, само че равенството 1:1 сигурно е разочароващо за почитателите на " детелините ". Тимът остава водач в класирането, само че към този момент единствено с 4 точки задатък пред АЕК.

Нищо не подсказваше, че Панатинайкос ще има проблеми против непретенциозния ОФИ. Още в 8-ата минута Самюел Йоу от гостите получи пряк червен картон, само че съотборниците му успяваха да удържат домакинския напън. В 59-ата минута шведът Ерик Ларсон вкара гол за ОФИ с единствения удар на отбора в мача, а ПАО се добра до точката в заключителните секунди с помощта на прецизен изстрел на Фотис Йоанидис. 

АЕК разгроми с 4:0 като посетител Волос и съкрати изоставането си от върха. Герасимос Митоглу, Орбелин Пинеда и Том ван Веерт взеха решение всичко в интерес на " жълто-черните " още през първото полувреме, а след почивката Леви Гарсия довърши домакините. За АЕК това беше четвърти следващ мач без позволено попадение в шампионата. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР