Панатинайкос победи Олимпик Марсилия с 1:0 в първи мач от

...
Панатинайкос победи Олимпик Марсилия с 1:0 в първи мач от
Коментари Харесай

ПАО, Рейнджърс и Макаби Хайфа с по гол преднина преди реваншите

Панатинайкос победи Олимпик Марсилия с 1:0 в първи мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига по футбол. Двубоят в Атина се състоя при строги ограничения за сигурност след тежките произшествия в понеделник вечер, когато почина последовател на АЕК след конфликти със ентусиасти на Динамо (Загреб).

ПАО и Марсилия изиграха оспорван мач, а основният миг в мача пристигна в 65-а минута, когато един от най-дейните в редиците на френския тим Джефри Кондогбия бе изпъден с втори жълт картон. Домакините се възползваха от численото си предимство и стигнаха до най-малък триумф с гол на Бернард в 83-а минута.

Минимален домашен триумф реализира и Рейнджърс с 2:1 против швейцарския Сервет. Шотландците поведоха небрежно с гол от дузпа на Джеймс Таверние и попадение на нигериеца Сирил Десерс след 15 минути игра.

Гостите върнаха един гол минута преди почивката посредством Крис Бедия. Сервет доигра последните 30 минути с човек по-малко след червен картон на Давид Дулин, което попречи на отбора да упражни по-сериозен напън в търсене на изравнителен гол.

Макаби Хайфа се наложи с 2:1 като посетител на Слован Братислава. Любопитното е, че и трите гола в мача паднаха още в първите 15 минути. Пиеро даде преднина на тима от Израел в 5-а минута, а някогашният състезател на Милан Юрай Куцка изравни за Слован в 12-а. Три минути по-късно Диа Саба означи победния гол за Макаби.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР