Пампорово Байк Фест 2018 стартира днес с участието на над

...
Пампорово Байк Фест 2018 стартира днес с участието на над
Коментари Харесай

Започна Пампорово Байк Фест 2018

Пампорово Байк Фест 2018 започва през днешния ден с присъединяване на над 100 състезатели от 8 страни, а уредниците чакат броя им доста да се усили.

Фестивалът ще продължи до 24 юни и с него ще бъде даден формален старт на вело сезона в родопския курорт. В програмата са включени голям брой забавни събития, а акцентите тази година са кръг от Балканската купа по втурване, Международно съревнование от клас 1, носещо точки за международната класация, както и Държавен шампионат по форкрос.

В надпреварите досега са се записали участници от Англия, Франция, Гърция, Румъния, Македония, Турция, Босна и Херцеговина и България, а уредниците чакат най-оспорваното издание на събитието до момента.

Основни кандидати за спечелването на призовите места, все още са Люк Кокбърн, Сам Хард, Томас Губай, а измежду българите Росен Ковачев, Стивиан Гатев, Йордан Анчев и други.

В събота ще се проведат държавното състезание по форкрос и втория кръг от детските Байк Серии за 2018, а в неделя ще бъдат надпреварите по втурване.

Всички, които желаят да следят зрелищните събития, ще могат да го създадат свободно, а за всички колоездачи ще проработи за първи път тази година и Велопарк Пампорово. Освен със спортната си част, Пампорово Байк Фест 2018 ще зарадва всички посетители на курорта с богата развлекателна стратегия включваща кино вечер в четвъртък, боулинг шампионат в петък и празненство в събота.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР