Пъмп-трак писта ще бъде изградена в Бяла, научи Varna24.bg. Тези

...
Пъмп-трак писта ще бъде изградена в Бяла, научи Varna24.bg. Тези
Коментари Харесай

Уникално забавление! Пъмп-трак писта ще правят в Бяла

Пъмп-трак писта ще бъде построена в Бяла, научи Varna24.bg . Тези дни на общината бяха преведени 22 000 лева. по мярка 4 “Подкрепа за основаване на партньорства, създаване на новаторски хрумвания, популяризация на района за вложения и туризъм, нашарване на културния и обществен живот, обучение през целия живот и придобиване на познания и умения “ от тактиката на МИРГ  " БЧС Бяла-Долни чифлик-Аврен “. Безвъзмездната финансова помощ се отпуска под формата на предплатено заплащане. В плана е планувано закупуване, доставка и монтаж на вело, БМХ и скейт писта - Пъмп-трак. Пистата ще предложи на децата и младежите незабравими занимания и деен спорт покрай дома.

Средствата, които община Бяла получи, са от държавен фонд " Земеделие “ - Разплащателна организация (ДФЗ-РА), който изплати през месец май и юни общо 1 692 675,44  лева на бенефициери по Програмата за морско дело и риболовство 2014-2020 година

596 463,41 лева са получили бенефициери по процедура BG14MFOP001-1.020 “Подкрепа за притежатели на риболовни кораби и риболовци за превъзмогване на икономическите последици от експлоадирането на COVID-19, заради краткотрайно прекратяване на риболовната активност " от Програмата за морско дело и риболовство 2014-2020 година Безвъзмездната финансова помощ се отпуска под формата на обезщетения на притежатели на риболовни кораби и риболовци, които краткотрайно са прекратили риболовни действия, за справяне с последствията от пандемията COVID-19, с което да се обезпечи опция за компенсиране на икономическите загуби и да се подкрепят притежателите на риболовни кораби и риболовците от прекратяване на риболовни действия с цел да се избегнат обстановки на банкрут, опазване на работните места в бранш Рибарство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР