Паметта на Анахид Тачева е започнала сериозно да й изневерява,

...
Паметта на Анахид Тачева е започнала сериозно да й изневерява,
Коментари Харесай

Няма по-лоша новина! Голяма трагедия сполетя Анахид Тачева

Паметта на Анахид Тачева е почнала съществено да й изневерява, написа вестник Ретро.

От няколко месеца насам някогашната говорителка пиела даже специфични хапчета, тъй като казусът се задълбочавал, почнала все по-често да бърка дати, имена на родственици, да й се губят моменти от предишното. През този октомври някогашната жена на Коста Цонев ще чества 80-годишен празник. Белите петна в паметта са нормален проблем за хората на нейната възраст, само че фамилията й към този момент виждало по какъв начин тя не е същия човек, който познавали.

Според тях й се отразявали персоналните драми, които претърпя. Най-сериозна контузия й нанесла гибелта на Митко Цонев, който умря ненадейно през август 2016 година. На 23 август се навършиха 4 години без него, само че майка му не участва на панахидата, защото живее при най-малката си щерка в Съединени американски щати. Другият преломен миг, който повлиял на душeвността й, бе опитът за самоубийство с хапчета на щерка й Теодороа, която посегна на живота си през 2017 година и лекарите едвам я избавиха.

Тогава Анахид също беше в Съединени американски щати, само че се наложи да се прибира незабавно, с цел да се погрижи за дъщеря си и нейния наследник Дейвид, който бе настанен в приемно семейство, защото нямаше ккой да го приюти, а законът позволява да е единствено непосредствен родственик. Въпреки старческите несгоди, тв легендата към момента е с фигура на ученичка, храни се здравословно и прави извършения, написа Ретро.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР