Паметникът ще бъде демонтиран, опозицията слага спирачка на най-важните плащания.

...
Паметникът ще бъде демонтиран, опозицията слага спирачка на най-важните плащания.
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Паметникът ще бъде демонтиран, опозицията спира на най-важните плащания

Паметникът ще бъде демонтиран, опозицията поставя спирачка на най-важните заплащания. Това обявиха съпредседателите на ПП-ДБ Кирил Петков и Атанас Атанасов, откакто Народното събрание не съумя да проработи през днешния ден поради протеста на опозиционните партии, съобщи кореспондент на " Фокус “ .

" Днес имаме двата може би най-важни бюджета – бюджетът за здраве и общественият бюджет. От тази позиция, не можем да разберем сътрудниците от " Възраждане “, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ могат да поставят спирачка най-важните заплащанията в страната. Пенсиите зависят от това и здравното обезпечаване зависят от това “, разяснява Петков.

" Ние не сме в позиция да стопираме нищо, ние сме народни представители. Предложихме им " входирайте решение и да го гласуваме “, те споделят " не, не ни интересува, би трябвало да се спре работата по паметника “, сподели още той.

По думите му депутатите няма какво да създадат, с изключение на да влязат в зала. Той изяснява държанието на " Възраждане “ и Българска социалистическа партия с това, че не могат да " провокират огромна социална реакция “.

Според Атанас Атанасов има закон от 2000 година, с който комунистическия режим се афишира за незаконен. Той разгласи, че чака 33 години да бъде демонтиран паметникът.

" Ако би трябвало ще работим, на следващия ден, в събота, в неделя. Ще приемем решенията и паметникът ще бъде демонтиран “, безапелационен бе Атанасов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР