Паметникът на съветската армия в София известен като МОЧА за

...
Паметникът на съветската армия в София известен като МОЧА за
Коментари Харесай

Достойно - отново заляха МОЧА с червена боя

Паметникът на руската войска в София прочут като МОЧА за следващ път е залят с алена багра. На 2 август държавното управление реши монументът да промени статута си от обществена в частна държавна благосъстоятелност.
 
Областната администрация на София към този момент изпрати две писма до Столична община и до Националната изложба, с цел да бъде намерено място за запазване на орнаментите и на самия монумент на руската войска.
 
 Отново заляха с алена багра МОЧА (Паметника на окупационната руска армия) Отново заляха с алена багра МОЧА (Паметника на окупационната руска армия) Източник: Zonanews
Въпросът с Паметника на руската войска е решен, ще бъде отстранен, съобщи през днешния ден ръководителят на СОС Георги Георгиев. Екип от интернационалните специалисти ще изготви оферти по какъв начин да се промени пространството в този регион. Ние сме упълномощили на основния проектант да разгласи интернационален конкурс с цел да могат жителите на София да решат, съгласно предложенията, които ще получим от най-хубавите архитекти в света какво да се трансформира това пространство, разясни той. 
 
Той акцентира, че тук е ролята на страната да извърши своето обвързване като извърши решението на СОС. Георгиев уточни, че чака регионалният шеф да предприеме всичко належащо по този проблем.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР