Паметникът на Съветската армия трябва да бъде преместен. Паметникът е

...
Паметникът на Съветската армия трябва да бъде преместен. Паметникът е
Коментари Харесай

Фандъкова: 3-4 палатки едва ли ще попречат на преместването на паметника на Съветската армия

Паметникът на Съветската войска би трябвало да бъде изместен. Паметникът е държавна благосъстоятелност, това след дълги години офанзиви беше признато, тъй като има документи за това. Областният шеф и министър председателят към този момент показаха своята позиция, че ще изпълнят това решение.

Това съобщи в ефира на бТВ столичният кмет Йорданка Фандъков. Относно палатковия лагер пред монумента в символ на митинг против преместването му, кметът на София акцентира, че няма позволение и координиране за слагане на палатки.

Сезирала съм полицията, три–четири палатки надали могат да попречат на преместването, безапелационна е Фандъкова.

" ГЕРБ към момента няма одобрен претендент за кмет на София, само че се преглеждат сред три и пет имена ", уточни Йорданка Фандъкова.

Тя разяснява и следващото пренареждане на жълтите павета:

" Ясно е, че първият път това се случи по възмутителен метод. Затова не желаех да бързам с пренареждането им. Исках да съм сигурна, че компанията има потенциала да го направи по най-хубавия метод. Направихме работна група, която предложи допълнение в технологията, с цел да бъде непокътната тази културна полезност ".

Фандъкова изясни, че близо 30 на 100 от паветата към този момент са подредени. Това става под непрестанно наблюдаване и непоколебим надзор и добави, че самата тя минава през региона случайно и изненадващо, с цел да следи работата.

" Паважът се сортира там на място, тъй че паветата да бъдат с идентична величина ", добави Фандъкова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР