Паметникът на Съветската армия се демонтира по начина, по който

...
Паметникът на Съветската армия се демонтира по начина, по който
Коментари Харесай

Христов : Паметникът се демонтира така, както е монтиран

Паметникът на Съветската войска се демонтира по метода, по който е инсталиран. Той ще бъде съхранен, само че мястото му не е там. Това сподели по Народоосвободителна въстаническа армия Румен Христов от ГЕРБ-СДС.

Народният представител разяснява и тематиката за влизането ни в Шенген. „ Такса за транспорт на съветски газ през България няма да има ”, сподели той във връзка ултиматума на Унгария за участието ни. Христов не скри, че му се желае страната н ида влезе в шенгенското пространство и по въздух, и по суша, и по вода. „ Ако ни бъде препоръчано единствено по въздух, би трябвало да желаеме съответни дати за това по кое време ще бъде приемането ни по душа и вода ”, уточни депутатът.

По отношение на план-сметката за 2024 година Румен Христов съобщи, че в случай че не бъде призната до края на годината, ще се работи с една дванадесета от нея. Той отхвърли парламентарната група на ГЕРБ-СДС да е участвала на прием на сътрудниците им Движение за права и свободи. Подобни изказвания се появиха, откакто депутатите не участваха в пленарната зала в петък - ден, след въпросното празненство. 

Радомир Чолаков сподели преди седмица в ефира на NOVA, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов би трябвало да е министър председател, а Делян Пеевски от Движение за права и свободи – вицепремиер. Според сътрудника му Румен Христов политическите водачи умеят да носят отговорност и Борисов би бил потребен за ръководството на страната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР