Паметникът на Съветската армия осъмна отново надраскат. Този път надписът

...
Паметникът на Съветската армия осъмна отново надраскат. Този път надписът
Коментари Харесай

Протестъри надраскаха паметника на Съветската армия

Паметникът на Съветската войска осъмна още веднъж надраскат. Този път надписът с черна багра върху него е настоящ по отношение на политическата конюнктура у нас и в Беларус. Долу Бой/Лукашен/ко - написа с черни букви върху монумента.

Вдъхновението за незнайния " художник " очевидно е пристигнало от митингите против Лукашенко, откакто опозицията не призна резултата от вота там, както и от митинга у нас против кабинета.

Един от протестиращите - Манол Глишев, още в ранни зори подкани в обществената мрежа който може да върви и да направи фотоси на надраскания монумент, до момента в който надписът още не е заличен.

Манол Глишев, който едно от остриетата на Демократична България и градската десница желае и оставката на президента Румен Радев. Той се заканва, че когато митингаджиите вземат властта, освен ще бъдат " украсени ", само че и ще бъдат съборени всички комунистичски и руски монументи в страната.

От първия ден на митинга той зове към лустрация и акцентира, че на Орлов мост са антикомунистите, които нямат общо с Румен Радев, Отровното трио и Мая Манолова. Предполага се, че точно някой от тази група протестиращи на блокираното с палатки кръстовище е надраскал и паметника.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР