Памела Андерсън за пореден път сложи край на брачния хомот.

...
Памела Андерсън за пореден път сложи край на брачния хомот.
Коментари Харесай

Памела Андерсън заряза 72-годишния си съпруг след 12-дневен брак

 Памела Андерсън за следващ път постави завършек на брачния ярем. Сексбомбата се раздели със брачна половинка си Джон Питърс единствено след 12-дневен брак, заяви Контактмюзик.

Актрисата удостовери, че двамата " ще живеят разграничени, с цел да преоценят какво желаят един от различен ". Тя благодари на почитателите си за поддръжката през това време и изиска да уважат правото й на персонален живот, предава Българска телеграфна агенция.

" Животът е странствуване, а любовта е развой. Имайки поради тази универсална истина, взехме решение да отложим оформянето на удостоверението за брак и да заложим на вярата си в процеса. Благодаря, че почитате правото ни на персонален живот. "

Памела Андерсън и филмовият продуцент Джон Питърс, които наподобява не са подали документи за уверение за цивилен брак, са били близки още преди 30 години и са възобновили връзката си преди няколко месеца. Те подписаха брак на загадка гала в Малибу на 20-и февруари.

Памела Андерсън е била омъжена за музикантите Томи Лий и Кид Рок, и за продуцента Рик Саломон два пъти. Предишната й връзка беше с футболиста Адил Рами.

Джон Питърс, който е на 72 години, също има няколко брака зад тила си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР