Памела Андерсън сподели първата си снимка с филмовия продуцент Джон

...
Памела Андерсън сподели първата си снимка с филмовия продуцент Джон
Коментари Харесай

Памела Андерсън с първа семейна снимка в социалните мрежи

Памела Андерсън показа първата си фотография с филмовия продуцент Джон Питърс, откогато се венчаха тано по-рано тази седмица.

Бившата половинка на френския футболен национал Адил Рами сияеше, до момента в който докосваше главата си със 74-годишния си брачен партньор, който позираше със слънчеви очила и не беше ухилен.



Двамата имат дълга история, която датира от преди 30 години, като той даже предложи на актрисата от „ Baywatch” по това време, само че тя отхвърли.

52-годишната русокоска разгласява черно-бяло фото с надписа „ Щастлива двойка “.

Тя също разгласява фотография от 1989 година,от първата им среща.



Когато Хю Хефнър умря през 2017 година, Питърс си напомни първия път, когато се срещна с Андерсън в имението на Playboy.

Той сподели пред The Hollywood Reporter: „ Влязох и видях този дребен ангел да седи на бара. Беше Пами. Беше на 19. Знаех, че ще бъде огромна звезда.

В последна сметка живеем дружно. Разбира се, Хефнър я обичаше и виждаше нейната хубост. Памела беше момиче, което без грим беше луксозно. Тя беше доста интелигентна и доста надарена. "

Той добави: „ Опитах се да я заговоря, споделих: „ Не работи за Playboy, концентрира се върху сериозната кариера. Тя сподели: " Вие сте вманиачен. - Тя искаше да се снима за Playboy и направи 13 корици. "

Въпреки че в началото Андерсън отхвърли предлагането, той напомни на THR, като сподели: „ След 30 години разликата ни във възрастта няма да значи толкоз доста “.

Това е петият брак на Андерсън. Тя беше омъжена за Томи Лий от 1995 година до 1998 година, Кид Рок от 2006 година до 2007 година и Рик Саломон от 2007 година до 2008 година, преди още веднъж да мине под венчилото от 2014 година до 2015 година

Питърс е имал цветен любовен живот, който включва 12-годишна връзка с Барбра Стрейзанд, започваща от 1974 година

Освен това е женен четири пъти, в това число за актрисата Лесли Ан Уорън от 1967 до 1977 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР