Памела Андерсън публично обяви раздялата си с приятеля си, футболиста

...
Памела Андерсън публично обяви раздялата си с приятеля си, футболиста
Коментари Харесай

Памела Андерсън скъса с гаджето си

Памела Андерсън обществено разгласи раздялата си с приятеля си, футболиста Адил Рами, след двегодишна връзка.

Актрисата, която разтуптяваше сърцата на безчет мъже по света в "Спасители на плажа ", е съкрушена. Нещо повече, тя назовава към този момент някогашния си обичан "чудовище " и написа:

"Трудно е да се одобри. Последните (над) две години от живота ми бяха една огромна неистина ".

51-годишната Памела приключва обявата си с думите:

"Как е допустимо да съм пособия на толкоз доста хора, а не бях задоволително мъдра или способна да оказа помощ на себе си? "

Андерсън и много по-младият от нея Рами са се разделял и и различен път. Преди месеци Пам го беше зарязала и бе отказала предлагането му за брак, само че след това отново се събраха. Изглежда обаче, че този път раздялата е дефинитивна, написа Мирър.

Памела, която се реалокира в Марсилия, с цел да бъде с Рами, споделя, че е схванала истината за него, откакто е говорила с майка му и с някогашната му другарка, от която Адил има близнаци. И схванала, че футболистът бил "лъгал и нея за всичко ". Тя е сигурна, че някогашният ѝ другар ѝ е изневерявал с други дами и занапред ще би трябвало да дава отговор за това.

Памела Андерсън има богат опит с разделите. Зад гърба си има четири провалени брака - с Томи Лий, Кид Рок и два с Рик Саломон.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР