Памела Андерсън понякога носи емблематичния си бански костюм от Спасители

...
Памела Андерсън понякога носи емблематичния си бански костюм от Спасители
Коментари Харесай

Памела Андерсън още слага банския от „Спасители на плажа”

Памела Андерсън от време на време носи емблематичния си бански костюм от „ Спасители на плажа ”, с цел да изненада своите посетители и признава, че към момента може да се побере в дребната алена дреха.
 
52-годишната актриса и модел взе участие в телевизионното шоу от 90-те като К. Дж. Паркър , където носеше изумителен червен бански, който се трансформира в емблематична дреха.

 
И макар че за последно е облякла костюма по малкия екран преди повече от 20 години, Памела признава, че към момента е притежател на дрехата. Не единствено, че той към момента й става, само че даже го носи, с цел да изненада гостите си.
 
Актрисата показа пред в. " Ню Йорк Таймс ": " Скачам под душа с бански и по-късно скачам против тях , където и да са в къщата, правейки всичко мокро ".
 
Но Памела, която има синове на 23 и на 21 години от някогашния си брачен партньор Томи Лий, не разкрива тайната по какъв начин може да наподобява толкоз секси в " мъничкия " си бански костюм.-->

 Памела Андерсън Gulliver/Getty Images
Междувременно този месец стана ясно, че пълнометражният документален филм за „ Спасители на плажа ”, в който ще вземат участие Дейвид Хаселхоф, Кармен Електра, Никол Егърт, Дейвид Чокачи и Александра Пол, е осъществен под режисурата на Матю Фелкер и Брайън Корсо, осведоми АПФ.
 
Матю Фелкер сподели: „ Искаме да покажем на публиката по какъв начин сериалът оформя културно цяло десетилетие. Външният тип и чувството на „ Спасители на плажа “ се вливаха във всичко през 90-те ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР