Памела Андерсън опроверга слуховете, че има интимна връзка с основателя

...
Памела Андерсън опроверга слуховете, че има интимна връзка с основателя
Коментари Харесай

Памела Андерсън има мъж в живота си и той не е Джулиан Асандж

Памела Андерсън опроверга слуховете, че има интимна връзка с създателя на "Уикилийкс " Джулиан Асандж и загатна, че в живота си има различен мъж.

Тя разкри това в предаването "Добро утро, Англия ".

При последната си поява на аления килим, Памела Андерсън беше неразпознаваема.

ПРИПОМНЕТЕ СИ КАК ИЗГЛЕЖДАШЕ ТЯ В ГАЛЕРИЯТА НИ

"Където и да отида, хората си мислят, че имам сантиментална случка. Приятелски настроени сме. Изключително другарски. Обичам Джулиан. Той е един от най-интригуващите хора, които в миналото съм познавала. Много е самоуверен. А на света няма нищо по-секси от куража ", разяснява русокоската.

Въпреки благите думи по адрес на Асандж, Андерсън изрично отхвърли връзките ѝ с него да имат съкровен темперамент и добави, че има "романтичен сътрудник " в живота си.

"Нима един мъж може да е всичко? Затова аз имам един за диалози и един за ухажор. Определено имам шанс ", сподели тя.

Спекулациите за възможна връзка сред беглеца и "спасителката на плажа " се появиха, откакто стана ясно, че в границите на едвам три месеца Андерсън е посетила Асандж цели четири пъти в еквадорското посолство в Лондон, където той се укрива.

И двамата отхвърлят сред тях да има освен това от другарство, само че при започване на март тази година създателят на "Уикилийкс " показа в изявление за австралийско радиопредаване, че актрисата има освен хубост, само че и "открояваща се характерност и изострен разум ".

По-късно пък шведска телевизия запита Андерсън дали тя се среща сантиментално с създателя на "Уикилийкс ".

"Е, той е пандизчия, това усложнява малко нещата. Нека да забележим какво ще се случи, когато към този момент е свободен ", призна тогава тя пред медията.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР