Памела Андерсън няма късмет с мъжете и изглежда попада все

...
Памела Андерсън няма късмет с мъжете и изглежда попада все
Коментари Харесай

Бившият на Пам отрече да я е бил

Памела Андерсън няма шанс с мъжете и наподобява попада все на такива, които я употребяват за боксова круша. Звездата неотдавна се раздели с следващия мъж в живота си – футболиста Адил Рами – обяснявайки, че той упражнявал физическо принуждение над нея.

По думите на русокоската спортистът един път „ смачка и двете ми ръце “ по време на скандал. Рами е безапелационен, че това са измислици и разгласи думите ѝ за „ отвратителни “.

„ Ще го кажа просто и ясно, дублирам, че няма да разясня елементи по отношение на връзката си с Памела. Мога да кажа, че тези обвинявания в принуждение са безусловно измислени и няма да ги подмина просто по този начин “, написа в обществената мрежа на френски звездата.

51-годишната силиконова русокоска постави завършек на 2-годишната си връзка предходната седмица, определяйки времето си с Рами като „ огромна неистина “.

Заради думите ѝ, които го изкарват принудител, футболистът бе отхвърлен като дипломат в битката с домашно принуждение на благотворителната организация Solidarité Femmes – решение, което той показа, че почита, само че което го натъжава.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР