Памела Андерсън се раздели със съпруга си - известния холивудски

...
Памела Андерсън се раздели със съпруга си - известния холивудски
Коментари Харесай

Бърза развръзка: 12 дни, след като се омъжи, Памела Андерсън отново сама

Памела Андерсън се раздели със брачна половинка си - известния холивудски продуцент Джон Питърс, единствено 12 дни след сватбата им.

Звездата от „ Baywatch “ удостовери, че тя и Джон са „ отделили известно време, с цел да се разделят и да премислят какво желаят един от различен “. Това става по-малко от две седмици след сватбата им в края на януари.

В изавление пред The ​​Hollywood Reporter във връзка раздялата Андерсън споделя: "Животът е пътешестване, а любовта е развой. Имайки поради тази универсална истина, ние взехме решение да отложим влизането в действие на свидетелството за брак и да вложим повече сили в процеса по построяването на съюза ни ".

Памела и Джон, които най-вероятно не са подали юридически документи за уверение за брак, се срещат за първи път преди повече от 30 години, само че преди месец публично оповестиха връзката си, а на 20 януари се ожениха в Малибу.

Двойката направи сантиментално встъпване в брак на загадка гала, на която участваха пълнолетните синове на Памела - Брандън и Дилън, и някогашната брачна половинка на Питърс дружно с дъщерите им Калей и Скай.

По време на сватбата 74-годишният холивудски продуцент съобщи, че "Памела в никакъв случай не е употребила цялостния си потенциял като актриса. Тепърва нейната популярност ще се разчуе. Тя има доста гении, освен тези, които се виждат с очите ".

"Навсякъде има красиви девойки. Можех да си избера друга, само че от 35 години насам желаех единствено Памела. Тя ме удивлява. Тя ме въодушевява. Обичам я и ще я направя моята принцеса ".

52-годишната Памела написа в обществените мрежи: „ Джон е първото "лошо момче " на Холивуд. Обичам го надълбоко като член на фамилията ми. Той в никакъв случай не ме е предал и аз съм късметлийка - доказателство, че Бог има проект ".

Джон - който продуцира кино лентата на Брадли Купър „ Роди се звезда”, отличен с „ Оскар” през 2019 година, удостовери, че двамата с Памела са сключили брак.

52-годишната Памела също удостовери новината за сватбата и пусна изказване под формата на стихче, в което декларира, че двойката „ се обича абсолютно “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР