Памела Андерсън и съпругът ѝ Дан Хейхърст се развеждат след

...
Памела Андерсън и съпругът ѝ Дан Хейхърст се развеждат след
Коментари Харесай

Памела Андерсън се развежда за четвърти път

Памела Андерсън и брачният партньор ѝ Дан Хейхърст се развеждат по-късно повече от година брак, предава.

също оповестява, че звездата от „ Спасители на плажа “ е подхванала бракоразвод в родната си Канада . Андерсън и Хейхърст живеят на остров Ванкувър в дома на актрисата, където подписаха брак на Бъдни вечер на 2020 година Тогава Андерсън призна пред The ​​Daily Mail, че Хейхърст е тъкмо там, където би трябвало да бъде – „ в ръцете на мъж, който в действителност ме обича. “ Телевизионната звезда разкри още, че двамата са се влюбили, до момента в който била в изолираност поради COVID-19 .

Припомнете си повече тук ►

Това е четвърти бракоразвод за Андерсън , която преди този момент бе омъжена за Томи Лий, Кид Рок и Рик Саломон. През февруари 2020 година Андерсън се венча с Джон Питърс на дребна сватбена гала, само че двойката се раздели 12 дни по-късно. Двамата обаче в никакъв случай не се подавали документи, с цел да озаконят брака си, удостовери по-късно актрисата.

Бракът на Андерсън с Томи Лий, барабаниста на Mötley Crüe ще бъде прегледан в сериала на стрийминг платформата Hulu „ Пам и Томи “, който стартира на 2 февруари. Повече за него вижте.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР