Памела Андерсън е в напълно нова фаза от живота си,

...
Памела Андерсън е в напълно нова фаза от живота си,
Коментари Харесай

Памела Андерсън е в напълно нова фаза от живота си

Памела Андерсън е в изцяло нова фаза от живота си, откакто претърпя няколко развода, а персоналният й живот е на прицел на медиите към този момент няколко десетилетия. Сега тя е подготвена да покаже същинското си лице - безусловно, и да се завърне към огромния екран.

56-годишната звезда от " Спасители на плажа " ще взе участие в нова версия на известния при започване на 90-те филм " Голо оръжие ". Развит от телевизионния сериал " Полицейски отряд ", поредицата " Голо оръжие " включва три кино лентата.

Дали толкоз ще са и в новия си вид не е ясно, само че по тази причина пък актьорите в основните функции несъмнено ни дават съображение да чакаме доста. Андерсън ще е в ролята съблазнителната и не изключително интелигентна Джейн Спенсър, предава lifestyle.bg.

Чарът й съумява да омагьоса детектив Франк Дребин, който макар непохватността си съумява да позволява комплицирани престъпни случаи. В истинската поредност ролята се изпълняваше от Лесли Нилсен, а в този момент като детектив Дребин ще забележим Лиъм Нийсън ( " Списъкът на Шиндлер ", " Наистина обич " ).

Режисьор на новата версия на " Голо оръжие " ще е Акива Шафър, а сюжетът е поверен на Дан Грегър, Дъг Ман и самия Шафър, към този момент работили дружно по " Чип и Дейл: Спасителен отряд ". Очаква се филмът с Памела Андерсън и Лиъм Нийсън да излезе на екран на 18 юли 2025 година, написа Deadline.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР