Пам Велидис успява да спечели на своя страна зрителите в

...
Пам Велидис успява да спечели на своя страна зрителите в
Коментари Харесай

Маската на Пам от Ергена пада: Май не е такава, за каквато се представя

Пам Велидис съумява да завоюва на своя страна феновете в Ергена и някои даже считат, че тя ще завоюва шоуто тъкмо с това си качество.

Но дали в действителност Пам не играе ловко ролята си?

Дали не е по-ловка манипулаторка от всички останали девойки?

Има много знаци, които сочат в тази посока. 

Пам Велидис се появи в „ Ергенът ” като съобщи, че не се усеща комплексирана от мощното си тяло и си се харесва такава, каквато е, написа Флагман. Тя настойчиво прокламираше тезата, че цялостните дами са доста по-харесвани от мъжете. Плюс сайс моделката твърдеше, че обича ласките и се радва на задоволителен интерес от мъжете отвън предаването.

Подозренията обаче се разсъниха, че това в действителност са някакви нейни комплекси и тя всъщно таи злост към по-финните дами.

Пам освен не си харесва телосложението, само че на нея елегантните дами са й станали черни, макар, че никой няма виновност за фигурата на различен.

При словесната офанзива на Елисавета, русокоската й сподели като желае да е харесвана да не се тъпче толкоз и да направи нещо по въпроса. Това разплака есеистката, която желае всичките да я харесват и в случай че това не е по този начин се изкарва жертва.

Само, че феновете я усетиха и стопираха да я пазят.

Те пишат в мрежата:

”Тя обиди Айлин и даже не й се извини, уплаши се, че е схванала, че тя е написала злобното писъмце и най-после сътвори конспирация, че тя е жертвата на това. ”,

„ Пам е страшна злобарка. Не спря да реве, наскърбява Айлин, тъй като й завижда, а другояче се прави на добра. Пълна покруса! ”

„ Айлин е привлекателна и си проличава, че я нервира! ”



 „ Пам се държи с Айлин по този начин както пропагандира, че не е редно, чист нарцисизъм сподели, всички са неприятни единствено Пам е огромната мъченица. ”, са мненията на публиката, която извади на показ същинската същина на дебеланката.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР