Пам Веледис се превръща в едно от най-разпознаваемите лица в

...
Пам Веледис се превръща в едно от най-разпознаваемите лица в
Коментари Харесай

Истински мачо я мачкал? Пам Веледис бясна на фейк нюз, но не ѝ липсвало мъжко внимание

Пам Веледис се трансформира в едно от най-разпознаваемите лица в обществените мрежи. Риалити предаването " Ергенът " несъмнено трансформира Пам в една от новите инфлуенсърки в Instagram, само че към славата от време на време носи със себе си злословия и злобари.

Виж още: Първата плеймейтка проговори: Мадлен Пенева не знае коя е Златка Райкова и още

Пам обаче не е от девойките, които не реагират, когато има нещо, което не им харесва. Червенокосата хубавица показа клевета по собствен адрес, която гласи, че " същински мачо я мачкал ", само че истината очевидно наподобява друго.

" Българките " медии " са като катерицата Беатрис, която ти предсказва бъдещето. Има едно изказване в тази " публикация " от всичко изписано, което е правилно. Мъжкото внимание не ми липсва. Това е по този начин. Даже ми идва допълнително. Особено от психопати ", показа на стори в Instagram Пам.

Виж още: Модата стигна до Андреа! Певицата се хвали с роза, загатна за нов мъж в живота си

Наскоро Веледис сподели, че се е записала в " Ергенът ", с цел да преодолее някои свои страхове. " Човек доближава ммент в живота си, когато желае да открие каквото има да намира за себе си, възприятията си и живота си на всяко допустимо място по всички вероятни способи. Исках да съм индивида, който не съжалява, че е опитал нещо поради страховете си. Искам хората да видят, че не би трябвало да те е боязън колкото и да е мъчно, и да боли, че не би трябвало да се срамуваш да се показваш, да се чувстваш еднакъв за обичане  в социум, който те мачка просто, тъй като не те възприема поради изкривените си показа ", сподели още Пам.

Виж още: Палава и гореща: Виж ТОП 5 на най-секси фотосите на Айлин Бобева 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР