Палта от норка, ланци и мятане на салфетки в чалготеката

...
Палта от норка, ланци и мятане на салфетки в чалготеката
Коментари Харесай

5 признака, че си новобогаташ в България! Кичозни дизайнерски дрехи и още

Палта от норка, ланци и хвърляне на салфетки в чалготеката – да си български парвеню е същинска работа на цялостен работен ден. Вярно е, че усет и грациозност не могат да се купят, само че за благополучие, с цел да се присъединиш към родния елит, такива не ти и трябват. Ето нашия обстоен справочник за това по какъв начин се става част от БГ светския хайлайф:

Тениска GUCCI с гигантско лого

Твоята работа като парвеню е да влезеш в бутика на GUCCI (или Armani, или Philipp Plein…) и да намериш допустимо най-крещящите, зле-изглеждащи продукти. Говорим за облекла в духа на тениски с голямо дизайнерско лого, изкуствени диаманти, пух и неонови цветове… Все отново не искаш скъпата ти облага да остане незабелязана, нали?

Използваш думи, чието значение не знаеш

Най-добрият метод да покажеш елитния си обществен статус е като постоянно използваш чуждици и комплицирани (пардон – комплицирани) думи, чието значение самичък не разбираш. Помни: тук задачата не е да кажеш нещо свястно, а просто да впечатлиш и объркаш събеседника си!

Николета и Ники са твоят блян за връзка

Всеки се нуждае от гуру, чиято житейска философия да следва: твоите са Николета Лозанова и Ники Михайлов. От заплетения им и спорен романс (включващ обилие от кавги и изневери) до недотам дискретните прояви на имотност – нищо не крещи „ български елит “ по този начин, както заветния съюз сред плеймейтка и футболист.

Кралица на хубостта

Като стана дума за плеймейтки, те са твоят пример за женска хубост. Няма такова нещо като прекалено много екстеншъни и прекомерно жълт колорит на русото. Що пък се отнася до филъра в устните и свръхдългия маникюр, то правилото е същото: колкото повече, толкоз повече!

Постваш фотоси от Сен Тропе… или от Малдивите

Азис го сподели пръв в текста на „ Сен Тропе “ – не си същински парвеню, в случай че не вървиш по първокласни ваканции и не се хвалиш с тях п-о-с-т-о-я-н-н-о. Все отново на кой му пука, че си на Малдивите, в случай че не успееш да накараш всичките ти познати да завиждат? 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР