Палома Митева наскоро се омъжи в Дубай за половинката си

...
Палома Митева наскоро се омъжи в Дубай за половинката си
Коментари Харесай

Палома Митева обедня: Фолк изпълнителката разпродава дрехите си

Палома Митева неотдавна се омъжи в Дубай за половинката си Георги. Малко преди този момент стана ясно, че моделката е бременна. В персоналния си профил тя показа, че ще стои там до септември, а по-късно ще се върне в България. Явно тогава се чака да се появи на бял свят наследникът. 

Виж още: Виктория Капитонова се похвали с мощна и скъпа кола, чака хейта на лелките

Фолк изпълнителката, за чиито музикални триумфи Анелия удари рамо, пусна в персоналния си профил в Instagram линк към различен профил, в който разпродава облеклата си. Или Георги не я съфинансира задоволително и има потребност от пари, или е решила, че след раждането към този момент няма да може да влезе в тях. Ако съдим по метода на живот, на който е привикнала, нека не е първото.

 Instagram

Виж още: Моника Валериева в меланхолия след Меди? Плеймейтката се изолира сама в планината

Засега Палома пораства единствено на коремче и въобще не наподобява да наддава килограми. Фигурата ѝ е все по този начин кльощава. Тя несъмнено е измежду дамите, които не знаят въобще какво имат в дрешника и купуват парцалка след парцалка – и то от скъпа по-скъпа. Мъжът ѝ в този момент още повече ще би трябвало да я глези. Все отново ще му роди дете.

Изображение: https://www.instagram.com/palomaamitevaa/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР