Пълнометражният филм на Яна Титова Доза Щастие“ тръгва на първото

...
Пълнометражният филм на Яна Титова Доза Щастие“ тръгва на първото
Коментари Харесай

Филмът „Доза Щастие“ ще бъде видян в още шест български градa

Пълнометражният филм на Яна Титова „ Доза Щастие “ потегля на първото си турне. Историята на журналистката Весела Тотева ще бъде гледана в още шест български града от 5 до 10 март в това число. С това екипът продължава нейната персонална самодейност за предварителна защита и по-задълбочена осведоменост по проблемите със зависимостите измежду младежите. Специалните прожекции предстоят в Кърджали, Крумовград, Казанлък, Сандански, Банско и Брезник.
„ Доза Щастие “ е гледан от над 98,000 фенове от премиерата си през ноември 2019 до момента, а откровеният взор върху живота на Весела Тотева развълнува мнозина. Предстоящото турне е проведено от фондация „ От другата страна “ и копродуцента NO BLINK Studio и е ориентирано към феновете в обитаемоте места, които към момента не са имали опцията да се допрян до родния план, употребяващ за основа биографичната книга „ Падение и избавление “.

Стартът на турнето ще  бъде даден на 5 март в град Кърджали , като обиколката ще продължи на 6 март в Крумовград , на 7 март в Казанлък , на 8 март в Сандански , на 9 март в Банско и ще завърши в град Брезник на 10 март . Инициативата се реализира с поддръжката на упоменатите общини. На всяко от местата ще бъде даден фокус на полемиките с възпитаници по тематиката със зависимостите, а в турнето ще се включи и част от екипа на кино лентата, съпроводена от дипломиран експерт, както и от човек, преодолял сходни проблеми.

„ Много сме щастливи, че филмът не стопира да се радва на интереса и любовта на публиката, непрестанно получаваме предложения от страната и чужбина, има още толкоз доста места, които желаят да споделят с нас тази история. Наскоро гостувахме с прожекции в Москва, Виена, Париж и Лондон и отзивите са все по този начин положителни и надълбоко прочувствени, което ни дава тласък да демонстрираме и да насочваме вниманието към „ Доза Щастие “ и отсега нататък. Всичко това стартира и продължава да се развива за нас като история, която заслужава да бъде забелязана и съпреживяна от оптимално доста хора. Даваме всичко от себе си да изпълним желанието на Веси да осведоми и преодолява казуса със зависимостите у нас “, споделя продуцентът на „ Доза Щастие “ Алек Алексиев, който е и един от моторите във фондация „ От другата страна “. Редом до него застават дъщерята на Весела Тотева Валентина Каролева, която се отличи с актьорското си преобразяване във кино лентата, и Александър Каролев.
В края на месеца се дава и още една спомагателна опция за феновете в столицата да се насладят на лентата. Филмът е включен в програмата на Sofia Film Fest с прожекция на 24 март от 14:00 часа в Дом на Киното , където следва и среща с екипа.

„ Доза Щастие “ е един от двата български кино лентата, включени в European Film Market на основния европейски фестивал Берлинале, който завърши преди броени часове. В края на миналата година продукцията се трансформира и в най-популярния филм у нас в годишната ранглиста на Гугъл, като задмина суперпродукции като „ Жокера “ и „ Аквамен “.
Линк към формалния уебсайт: https://a-dose-of-happiness.com
Линк към Фейсбук: https://www.facebook.com/aDoseOfHappiness/
http://i.actualno.com/actualno_2013/upload/2020/03/04/0137393001583321459_0.jpg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР