Пълнолунието в Стрелец във вторник, заедно с Меркурий, който се

...
Пълнолунието в Стрелец във вторник, заедно с Меркурий, който се
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 28 май – 3 юни 2018

Пълнолунието в Стрелец във вторник, дружно с Меркурий, който се движи в Близнаци, ще ни накарат да се замислим върху редица любовни въпроси. За благополучие, в петък, Венера, Юпитер и Нептун ще създадат любовта изпълваща и величествена. Повече за това какво ви чака съгласно зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако пазите някакви секрети по отношение на вашите страсти за човек, който обичате, то тази седмица те ще излязат нескрито, без да се чувствате уязвими. Възможно е задържането на възприятията да ви кара да се усещате зле и по тази причина да желаете да ги споделите. Ако се намирате във връзка, това ще бъде седмица на безспорна прочувствена, духовна и интимна връзка с колегата. Вие сте късметлии!

Телец

Любовта ще продължава да ви радва с помощта на Юпитер, който се движи през вашия бранш на взаимоотношенията. Но ще би трябвало да заплатите за дълбоката обич и желанието ви да се впуснете в в действителност стойностни взаимоотношения. Възможно е да бъдете изправени пред обстановки, които ще изпитат доверието и интимността сред вас и колегата. За благополучие, на този стадий гледате в една и съща посока, когато става въпрос за вашата връзка.

Близнаци

Седмицата ще бъде много прочувствена за вас, Близнаци. Във вторник Меркурий се придвижва в знака ви и ви дава мощ, когато става въпрос да изразите тъкмо това, което желаете да предадете по метод, който е явен и понятен за другите.

Пълнолунието във вашия партньорски бранш е значимо събитие за вас и половинката ви, тъй като може да има повратна точка. Единственият метод да разберете дали връзката ви се задълбочава или ще откриете несъвместими разлики е да поддържате връзка с него/нея.

Рак

Венера се движи към момента през знака ви, което единствено благоприятства вашия любовен живот. Ако търсите любовта, имате късмет да се запознаете с някого или да започнете връзка, която мощно ще ви развълнува. Венера ще бъде в прелестна позиция към Юпитер, планетата на изобилието, в този момент е във вашия любовен бранш. Но Венера ще бъде в добра позиция и към Нептун – планетата на вдъхновението и безусловната обич. Вече се намирате във връзка? Очакват ви чудесни моменти с половинката.

Лъв

Пълнолунието ще повлияе на вашия любовен живот. Ако скоро сте се срещнали с някого може да вземете решение за вашите взаимоотношения. Наистина ли виждате дълготраен капацитет? Съвместими ли сте интелектуално? Съвпадат ли полезностите ви? Това са значими точки, върху които е добре да помислите.

Дева

За обвързаните Деви това ще бъде една удовлетворяваща седмица. Хубаво е, когато нещата вървят безпрепятствено в любовта. За вас е значимо безусловно всичко в живота ви да се движи като добре смазана машина, взаимоотношенията с колегата също. С обичания човек ще бъдете в цялостен синхрон, ще се подкрепяте. Ако сте необвързани, бъдете по-социални, единствено по този начин ще срещнете любовта.

Везни

Емоционалното стимулиране на Везните тази седмица ще бъде ключът към физическата стимулация. Ако сте необвързани, вашите пристрастености сигурно са се разбудили. Възможно е да сте минали през някакво полово отчаяние и да решите, че имате потребност от рестарт.

Проблемът е, че ще осъзнаете, че се нуждаете от същинска връзка, с цел да се впуснете и в полови завършения. Тази седмица несъмнено имате шанс и може да срещнете някого, с който да се привлечете на първо време на духовно равнище.

Скорпион

С обичания човек ще имате доста благоприятни условия да се отдадете на прочувствено богати и сантиментални моменти дружно. Венера, планетата на любовта, в този момент се движи в зоната на вашата графика, обвързвана с духовно и интелектуално разширение. В резултат на това, ще получите това, което давате на половинката си. Любимият човек ще ви покаже какъв брой ви цени. Почувствайте любовта.

Стрелец

Пълнолунието ще ви направи по-емоционални, уязвими даже. Възможно е да се почувствате мощно привързани към избран човек. За благополучие, Меркурий още във вторник ще окаже въздействие върху вашия партньорски бранш и ще може да споделите вашите чувства на този, към който изпитвате мощни страсти – половинката ви или евентуален нов сътрудник.

Козирог

Тези от вас, които се намират във връзка, тази седмица може да се усещат късметлии. Понякога ви се случва да имате мощни страсти към човек, който не може или не желае да отвърне на вашите, не е правилен изцяло с вас. За благополучие, сътрудникът, който се намира в този миг до вас, ще ви покаже, че гледате в една посока. Той или тя желае единствено вас и няма да се опасява да показа възприятията си.

Водолей

Очаквайте да имате няколко варианти тази седмица, когато става въпрос за обич и полов живот. Да, допустимо е скоро да се окажете в състояние, в което да водите паралелни любовни взаимоотношения и да бъдете почтени пред себе си, водолеи. Този сюжет ви е добре прочут.

Възможно е да има две персони, които са привлекли вниманието ви. Макар че може да няма дълбока прочувствена връзка с нито един от тях, несъмнено има задоволително химия, с цел да се забавлявате в... леглото.

Риби

С Венера във вашия бранш на любовта, без значение дали сте обвързани или не, седмицата ще бъде удобна. Дори няма да би трябвало да полагате огромни старания, с цел да привлечете вниманието на другия пол. Това ще се случи с лекост. Ако вършиме проекти за бебе, звездите демонстрират, че може да имате мотив за наслада. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР