Пълнолунието в май се случва днес в 17:21ч. в знак

...
Пълнолунието в май се случва днес в 17:21ч. в знак
Коментари Харесай

Как ще се отрази пълнолунието през май върху всеки знак

Пълнолунието в май се случва през днешния ден в 17:21ч. в символ Стрелец. В същото това време Меркурий прави преход в символ Близнаци (свършва интервалът му „ без курс ”). Това значи, че настава удобно време за другарство с други хора, за работа с друга информация.

Благодарение на това Пълнолуние огромна част от хората ще намерят нов път за осъществяване на поставените си цели и създадени проекти. Подходящо време за учене, за пътешестване, за другарство с чужденци. В един и същи ден Пълнолунието изпраща разнообразни послания на другите знаци. Необходимо е да им се обърне съществено внимание. Именно тук са заключени отговорите на доста въпроси. Не забравяйте, че това са единствено общи рекомендации, а детайлностите зависят от това по какъв начин е сложено Пълнолунието по отношение на вашият персонален хороскоп, от това дали има хармонични или нехармонични аспекти.
Овен- Пълнолуние в девети дом значи, че Овните ще се вълнуват от въпроси свързани с висшето обучение, далечните пътувания, връзка с чужбина, юридически проблеми, духовният живот. Във всеки случай темпа им на живот доста ще се форсира. Възможно е значима роля да играят връзките свързани с роднините на колегата ви.

Как (да) се обличаме съгласно зодията

Телец – Пълнолунието в май се случва в осми дом на Телеца, по тази причина те могат да се сблъскат с разнообразни проблеми. Техните решения ще бъдат свързани с компликации, само че по тази причина пък ще станат по-издръжливи и по-мъдри. Въпросите, които ще имат да вземат решение са свързани с общите пари, наследства, застраховки. Тези пари могат да са от източник, до който преди не са имали достъп или не са очаквали да получат по подобен метод. Други въпроси, които ще бъдат значими са половите въпроси.

Близнаци – Връзката на Пълнолунието със седми дом на Близнаците ще засегне техните взаимоотношения. При това освен партньорските, само че и другарските, както и деловите, съдействията. Освен това отразява проблемите с враговете и връзките, които основават неприятности в персоналния живот. Срокът на бизнес контракт може да изтече или може да бъде продължен, взаимният бизнес може да се срине.

Рак – Пълнолунието в шести дом ще провокира промени, които ще повлияят върху работата, а също и на отговорностите, които сте поели върху себе си. Може да се чака преход на нова служба или промяна на работното място. Поради избрани условия могат да се променят изискванията на труд. Сам по себе си животът благоприятства въвеждане на ред и систематизация на хаоса, който се е натрупал. За страдание биха могли да се изострят разнообразни хронични заболявания, по тази причина здравето не би трябвало да се подценява. Обаче е ненужно да се тревожите за рисковете.

Внимание, дами! Бягайте от тези 3 зодии, ще опустошат сърцето ви

Лъв – Преминаването на Пълнолунието през пети дом на Лъва ще провокира промени свързани с персоналните връзки и творчеството. Тези, които умеят да се радват на живота, ще привлекат шанса на своя страна. За тях е идеално време да си устроят празник, да си изпълнят предпочитание или за сметка на харизмата си да реализират триумф. Мнозина Лъвове точно в този момент ще съумеят да погледнат по нов метод живота и да открият нов път пред себе си. Донякъде за сметка на своите гении и качества, ненапълно за сметка на дейностите си. Може да бъде довършена работата над някой креативен план.
Дева – Пълнолунието ще премине през четвъртия ви дом на Дева. Могат да се чакат промени в дома и фамилията, в частност засилено другарство с родственици. Именно в този момент ще се подхващат поправки, смяна на интериора, промени на ситуацията. Някои ще създадат стъпка към пазаруване на дом или пренасяне в нов. При други - увеличение на членовете на фамилията. В същото време Девите ще могат да решат освен своите проблеми, само че и да оказват помощ на околните си.
Везни – Преминаването на Пълнолунието през трети дом на Везните предизвика разнообразни промени в обществения живот. Променя се интензивността на общуването и контактите. При това тези промени могат да са както със знак „ плюс”, по този начин и с „ минус”. Някои Везни ще търсят срещи, запознанства, интензивност в общуването, други противоположното – ще потърсят усамотение и покой. Именно в този момент животът може да ви насочи значимо обръщение. Получената информация може да ви помогне да постигнете задачите си. Важни могат да станат и въпроси, свързани с братя, сестри, съседи, близки родственици, обучение, курсове, къси пътувания. Може да бъде приключен някой план, да стартира или завърши някой учебен курс или закупуване на автомобил, друго транспортно средство. Не се изключват проблеми с компютри, телефони или тяхното придобиване.
Скорпион – С това Пълнолуние във втори дом на Скорпион би трябвало да се обърне внимание на такива тематики като финансите и стабилността.Именно върху тях ще повлияе това събитие. Необходимо е да си планирате бюджета, да извършите верен баланс на приходите и разноските. Вземете решение по какъв начин да управлявате по-добре финансите си. Някои ще подхващат огромни и значими покупки в този интервал. Други могат да подобрят материалното състояние от спомагателни източници. Време, в което би трябвало да си извършите самокритика и да определите още веднъж виталните си цели.

Каква майка си съгласно зодиака
Стрелец – Пълнолунието се случва в първи дом на Стрелците, което ще предизвика личностни промени. Промяна на външния образ, стила на обличане, метода на държание, метода на самоизразяване, взаимоотношението с външния свят. Нов старт в област, в която желаете да се развивате, да се изявите.
Козирог – Пълнолунието се случва в дванайсети дом на Козирозите и ще повлияе върху духовният им живот. Това събитие ще освободи скрити прекарвания и страсти. Създава се тласък за духовно самоусъвършенстване. Мнозина ще стартират да отделят по-голямо внимание на духовността, на вярата. Може да оказват помощ на други да провеждат щедрост. Също по този начин е допустимо да се задействат тайните ви врагове, които да попречват най-хубавите ви планове. Тайни връзки, противозаконни афери, интриги, противозаконни връзки също могат да бъдат настоящи.
Водолей – Пълнолунието в единайсети дом на Водолей може да засегне общественият живот. Създаване на обществени контакти и връзки, посещаване на обществени и публични мероприятия. Също по този начин могат да се появят удобни благоприятни условия, с помощта на които да деянията вашата характерност. Лесно ще организирате презентации, ще демонстрирате на близките своите планове. Много от тях фактически ще са перспективни. Осъществяване на стремежи, фантазии и очаквания.
Риби – Пълнолунието в десети дом на Рибите ще има отношение към кариерата и триумфа. Важна ще бъде репутацията и ситуацията в обществото. Някои ще получат късмет за покачване. Социалното ниво може да се увеличи. Професионалната работа ще лишава повече време. Могат да се открият нови пътища за постигане до поставените цели. Повишава се опцията да се постъпи на ново работно място, да получите нов шеф, да преминете в нов отдел или да започнете работа над нов план. Също по този начин могат да се появят проблеми свързани с единият от родителите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР