Пълнолунието през този месец се пада на 14 септември, така че

...
Пълнолунието през този месец се пада на 14 септември, така че
Коментари Харесай

Пълнолунието на 14 септември ще съсипе тези 4 зодии

Пълнолунието през този месец се пада на 14 септември, така че подгответе сърцето и душата си за силата, която ще донесе. Предстои промяна и смяна освен, тъй като се пада в последната седмица на лятото, когато сме покрай есенното равноденствие.

Пълнолунието през септември обаче ще повлияе на няколко астрологични знака повече, в сравнение с други. Ако сте един от тях, е най-добре да се подготвите, с цел да извлечете максимума от това време. 

``
реклама

Емоциите, подхранвани от пълнолунието в знака на Рибите, ще ескалират. Ще приемате протичащото се към вас надълбоко в душата си и е мощно евентуално да почувствате непреодолимо предпочитание да си поплачете. Тези страсти обаче ще бъдат подхранени от рационални, от време на време и прекомерно сериозни трептения на Слънцето, което се намира в знака Дева. Това ще основава контрасти сред това, което желае сърцето и това, което ви подсказва разсъдъка, само че не се опасявайте - никой не е споделил, че смяната ще бъде лесна.

" Процесите в този интервал ще са доста интензивни. Ще станем очевидци на приключване на сила, която ще ни направи извънредно тревожни. Отделете време за релакс, преди да позволите на Луната да се възползва от Вас. ", споделя астрологът Лиса Страдуст за уеб страницата bustle.com. 

Енергията на това пълнолуние няма да разклати всички зодиакални знаци по еднакъв метод.  

Ако обаче се окажете от зодиакалните знаци, които ще бъдат ударени най-силно от пълнолунието, то би трябвало да се подготвите - продължете да четете по-надолу, с цел да се въоръжите с някои спомагателни енергийни отбрани, до момента в който цялостната Луна грее в прозореца Ви.  

Близнаци

Енергията на цялостната Луна се окаже непостижима за свръхстимулирания мозък на Близнаците, изключително когато добавите и напрежението на работното място. Това значи, че би трябвало да обърнете повече внимание на себе си. Проблемите на работното място могат да Ви принудят да се оттеглите за малко. Не се стресирайте - починете си. Скоро ще сте под светлините на прожекторите по-бляскави от всеки път. 

Дева 

Пълнолунието в сезона на Девата ще Ви удари мощно, защото пълнолунието е в противоположния Ви знак - този на Рибите. Това мечтано въздействие ще провокира завихряне на страсти. Ще сте склонни вложите цялата си сила в любовния живот. Трябва обаче да сте наясно какъв брой тъкмо време може да отделите на любовта, тъй като това може да ви коства изпуснати други скъпи моменти. 

Стрелец

Енергията на това пълнолуние ще е като катализатор за Стрелеца.  То ще промени намина Ви на мислене и светогледа като цяло. Трябва да балансирате сред работата и персоналния живот. Отделете време за размисъл, преди да вземете крайни решения. Съсредоточете се върху себе си и персоналните си потребности - по този начин светът ви ще се промени към по-добро. 

Риби

Насочете фокуса върху себе си. Не оставяйте вашата нервна система да управлява биенето на сърцето Ви. Не е нужно да вършиме другите щастливи от самото начало. Не прекарвайте времето си в терзания за тях. Забавлявайте себе си. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР