Пълнолунието през август ще изгрее днес точно в 14:30 часа

...
Пълнолунието през август ще изгрее днес точно в 14:30 часа
Коментари Харесай

Какво ще ни донесе пълнолунието днес

Пълнолунието през август ще изгрее през днешния ден тъкмо в 14:30 часа българско време. То ще премине под знака на Водолея и ще остави своя отпечатък върху всичко, което се случва в живото ни.

Бъдете подготвени да танцувате по този начин, като че ли никой не ви гледа – това е моментът да изразите своето въображение, характерност и да обърнете внимание на приятелите си.

Какво да извършите по време на августовското пълнолуние?

Сменяйте облеклата

Американските астролози неслучайно назовават пълнолунието във Водолей – времето на еднорозите. Това е интервалът, в който би трябвало да позволите на егото си да излезе на открито. Най-добре е да извършите това посредством облеклата. Без минималистични тоалети, бели поли или пък дребни черни рокли. Изберете нюансите на дъгата – алено, оранжево, жълто, зелено, синьо и лилаво. Актуалната наклонност на неоновите цветове също е доста подобаваща.

Счупете стандарта

По време на пълнолуние любознанието ни се ускорява, а когато това се случи в знака Водолей, това води до непредвидени и даже сюрреалистични открития. Днес би трябвало да извършите нещо извънредно. Това е превъзходен късмет да се срещнете с хора с друго мислене, с които да споделите своите занимания и фантазии. Отидете на празненство или пък на изложба. През идващите две седмици кръгът на ексцентричната връзка ще се уголемява. Това е и моментът, в който е допустимо да срещнете сродната си душа, която ще ви накара да мислите, да се смеете и да се освободите от рестриктивните мерки.

Мислете повече

Според антична британска традиция, цялостната луна през август се назовава ”есетра ”. В антични времена този интервал е бил оптимален за улавянето на рибата есетра. Индианците пък казвали: ”Вашето племе има доста по огромна мощ от вас самия ”. Това значи, че е пристигнало време да мечтаете повече, да вършиме повече за близките и не мислите за нелепости. Пълнолунието през август ни подканя да не отделяме време за тривиални въпроси, като да вземем за пример какъв брой сърчица е събрала последната ви обява в  Instagram. Мислете на едро и започнете световната смяна от себе си.

Не си стойте у дома

Пълнолунието във Водолей не е време за самотни хора. Най-продуктивен ще е груповият труд. Ще черпите сила от приятелите си и ще имате впечатляващ резултат каквото и да извършите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР