Пълнолунието настъпва в 07:08 ч в знак Козирог. Твърде напрегнат

...
Пълнолунието настъпва в 07:08 ч в знак Козирог. Твърде напрегнат
Коментари Харесай

Астро съвет: Избягвайте рисковете, спекулациите и конфликтите

Пълнолунието настава в 07:08 ч в символ Козирог. Твърде под напрежение интервал, защото Луната слива силата си с тази на Плутон и в това време образуват съпротива към Марс и Слънцето в Рак. Активират се много мощни сили, които търсят да се канализират и да намерят излаз отнякъде. Избягвайте рисковете, спекулациите, споровете.

Внимавайте по пътищата. Възможни са всевъзможни произшествия на пътя, в фабрики, подземни места, тунели, мини.

Луната е в символ Козирог - Спада прочувственият тонус. В своите действия и решения, хората се управляват извънредно от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Намалява способността от съчувствие, малко ни вълнуват проблемите, изключително непознатите. Мнозина ще бъдат завладени от боязън, ще се ускори възприятието за самота. Не би трябвало да се поемат бъдещи отговорности, а също и да се дават задължения. Добре се удава съответна работа, изискваща системност и рационално мислене. Уязвими са кожата, ставите, гръбначният дирек и жлъчният мехур. Костите в този момент също са уязвими и се усилва заплахата от контузии. Да не се вършат козметични интервенции и да не се посещава стоматолог, обаче масажите на лицето и подхранващите маски са доста ефикасни в същото време. Да не се посещават чакръкчии. Може да си позволите някое гастрономично излишество - стомаха без труд ще се оправи с него. Трудолюбието и работоспособността разрешават да се свършат всички тези каузи, които от дълго време са отлагани.

Ще доминира въздействието на 16-ти лунен ден (до 21:11 ч), който е ден на вътрешната и външната естетика. Денят е подобаващ за сформиране на проекти, за определяне на контакти. Не носи триумф в делата, по тази причина не трябва да се напрягате и да оставите старанието за по-добри времена. Не бива да се изпада в крайности. Например не би трябвало да се гладува, както и да се преяжда. Да не се приказва на всеослушание, да се заобикалят разногласия и спорове. Приветства се умереността, вътрешния мир. Общувайте единствено с този, който ви е прелестен. Не се натоварвайте с непознатите проблеми.

Желателно е да се използват по-леки артикули, защото стомаха мъчно ще се оправи с по- тежката храна. В този ден се обновява кръвта на човек и по тази причина не се предлага хирургически интервенции. Уязвим орган е далака, както и стъпалата. Избягвайте носенето на мрачни цветове.

Отношения – Време за стоене вкъщи. Най-спокойният интервал в фамилните връзки. Всички усещат енергиен спад. Никой няма към този момент сили за разногласия и кавги. След напрежението, най- най-после се появява опция за спокоен отдих. Избягвайте да гледате филми със подиуми на принуждение, които могат да ви накарат да изпитате неспокойствие и мъчно ще се справите с него. Обърнете внимание на децата.

Секс – Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл. Най- добре е да си извършите един на различен прекрасен, разпускащ масаж с ароматични масла. Много нежелателни са инцидентните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте.

Работа и бизнес – Колкото и да се стараете особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обгръща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „ мъртъв период”. Най- положителното, което можете да извършите е да укрепите към този момент постигнатите позиции.

Началниците е добре да одобряват настоящата обстановка и да не желаят „ подвизи” от своите подчинени. Всички усещат отмалялост и нямат предпочитание за непотребен „ героизъм”. Позволете на хората да си отдъхнат малко и самите вие не се претоварвайте. Лошо време за командировки, договаряния, събеседвания. Да се заобикаля суетнята и шума.

Откажете се от подстрижка, тъй като може да се отрази отрицателно на здравето ви. Така вие защитавате сърдечно-съдовата и ендокринната система. Освен това подстриганите коси в този ден могат да влошат още вашата памет и прочувственото въодушевление. Постарайте се нито един косъм да не падне от вашата глава. Внимателно разчешете косите си и падналите косми ги направете на кълбо и ги изгорете на бяла свещ като разтриете пепелта сред пръстите си. Същото направете и в случай че денем забележите върху облеклата си някой косъм. Може да боядисвате косата с натурални оцветители в тъмни тонове за вътрешна стабилизация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР