Пълнолунието на 3 декември ще настъпи в 17:48 часа в

...
Пълнолунието на 3 декември ще настъпи в 17:48 часа в
Коментари Харесай

Готови ли сте за пълнолунието в близнаци на 3 декември

Пълнолунието на 3 декември ще настъпи в 17:48 часа в знака на Близнаци.

Пълнолунието е един доста значим и специфичен миг от лунния цикъл. Луната е осветена изцяло от лъчите на Слънцето. Това е интервал, който се характеризира със започването на етапа на понижаване на Луната.

Всички доста добре знаем, че Пълнолунието е мощен развой, оказващ въздействие върху всички ни, внасящ огромно напрежение за интервала на лунния месец. Влияние ни по доста разнообразни способи и си оказва своето влияние върху всеки от нас самостоятелно.

В точния миг на Пълнолунието постоянно се демонстрират най-актуалните тематики от нашия живот, които изискват някакво решение и развиване. Показва ни се какво да променим, накъде да тръгнем и от какво да се отървем. Момент на кулминационна точка на значими събития, когато ни се дава шансът да създадем най-правилния избор в живота си.

Пълнолунието ще задейства голяма сила, която би трябвало да откри метод да излезе. Реализирайте се, като работите градивно, само че избягвайте риска. Под въздействието на Пълнолунието може да станем прекомерно настоятелни и по този начин да навредим както на себе си, по този начин и на близките.

През тази цялостна Луна пред нас ще стои задача да се научим да разграничаваме проблемите, които в действителност би трябвало да бъдат прегледани съществено и надълбоко и да не се разсейваме с незначителни елементи и по този метод да изпуснем най-важното.

Най-силно чувствителни към лунната сила ще се окажат хората от знаците – Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Останалите зодии също би трябвало да бъдат с заострено внимание, само че може би няма да усетят толкоз доста това въздействие върху себе си.

Това Пълнолуние в Близнаци е изключително с това, че Слънцето е в съвпад с планетата Венера – обвързвана с любовта и хубостта. Това ни насочва към обстоятелството, че тематиките въпреки всичко ще обиден мощно връзките ни и нашите партньорски връзки.

Често Пълнолунието носи безпокойствие, което идва от вътрешната страна, от подсъзнанието, надигат се неразбираеми тревожни усеща, мисли и страхове. Пълната Луна изостря непрестанния спор сред разсъдъка и възприятията. Ще имаме една припряност, само че ще се стараем всичко да бъде хармонично. Ако имаме подозрения за нещо, не би трябвало да се опасяваме да ревизираме всичко даже и по няколко пъти, да се освободим от всички свои вътрешни и външни ограничавания.

Особено би трябвало да сме прецизни, в случай че правим действия, свързани със сферите на обмена на информация, връзка и превоз, късите пътувания, сделките, подписването на контракти и сключването на покупко-продажби.

Препоръчително е да не закупуваме или продаваме значими за нас неща, да не подписваме значими контракти, изключително такива, с които не сме се срещнали добре и не сме ги обмислили авансово.

Жаждата ни за нови познания или информация през този интервал ще са големи, ще търсим да запълним някоя друга празнота, неуморни и с нестихващо любознание ще желаеме да опознаваме всичко в света.

Трябва да се пазим изключително от злословия, злословия и да приказваме несмислени и празни приказки.

Пълнолунието оказва помощ да се довършат неща, които чакат от дълго време, а това пък от своя страна дава опция за започване на нови планове. Звездите подсказват, че тези задания могат да приключат доста бързо, ненадейно. Наблюдавайте деликатно всичко протичащо се към Вас, следете за всеки един знак, точно тогава може да получите неповторима вероятност за нещо ново, за нови благоприятни условия.

Отлично време за дотъкмяване на всичко стартирано. Подходящо време за отричане от нездравословни привички. Освободете се от непотребното и ненужното и дайте пространство на новото, на перспективното, идва и Нова Година – време е за нови инициативи, време за нов живот. Ние би трябвало да сме подготвени да се разделим с всичко, което се е изчерпало, в противоположен случай ще страдаме от следствията, в случай че задържаме остарялото и ненужното, колкото и да ни се желае да бъде с нас.

Нощта на Пълнолунието е известна със своята хубост, изцеляваща мощ и фантастична сила. Енергията на Пълнолунието е доста мощна магическа сила. В другите култури и религии съществуват голям брой ритуали за дните на цялостната Луна.

Пълнолунието – това е време, което може да употребявате за лекуване и разкрасяване, за гадания, за привличане на любовта, шанса и за увеличаване на всички ваши стремежи. Магическите ритуали могат да се извършват в нощта на Пълнолунието и на Лунни затъмнения.

Ето тук може да прочете за ритуалите, които може да извършите по време на Пълнолунието: Магията на Пълнолунието.

Да не забравяме, че от през днешния ден стартира и Ретрограден Меркурий (последвай линка, с цел да прочетеш, по какъв начин ще ни влияе).

С доста Любов!

Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР