Пълнолунието на 25 септември настъпва в 05:54 часа в знака

...
Пълнолунието на 25 септември настъпва в 05:54 часа в знака
Коментари Харесай

ПЪЛНА ЛУНА В ОВЕН! ВРЕМЕ Е ЗА ДЕЙСТВИЕ СЕГА!

Пълнолунието на 25 септември настава в 05:54 часа в знака Овен!

Пълнолунието е мощен развой, оказващ въздействие върху всички ни, внасящ огромно напрежение за интервала на лунния месец. Влияе ни по доста разнообразни способи и си оказва своето влияние върху всеки от нас самостоятелно.

В точния миг на Пълнолунието постоянно се демонстрират най-актуалните тематики от нашия живот, които изискват някакво решение и развиване.

Показва ни се какво да променим, накъде да тръгнем и от какво да се отървем. Това е миг на кулминационна точка на значими събития, когато ни се дава шансът да създадем най-правилния избор в живота си.

Пълнолунието ще задейства голяма сила, която би трябвало да откри метод да излезе.

Реализирайте се, като работите градивно, само че не прекалявайте с риска. Под въздействието на Пълнолунието може да станем прекомерно настоятелни и по този начин да навредим както на себе си, по този начин и на близките.

Нощта на Пълнолунието е известна със своята хубост, изцеляваща мощ и фантастична сила. Енергията на Пълнолунието е доста мощна магическа сила. В другите култури и религии съществуват голям брой ритуали за дните на цялостната Луна.

Пълнолунието – това е време, което може да употребявате за лекуване и разкрасяване, за гадания, за привличане на любовта и шанса и за увеличаване на всички ваши стремежи. Магическите ритуали могат да се извършват в нощта на Пълнолунието и на лунни затъмнения, а също по този начин в течение на деня, точната фаза и през идващия ден. Може да се извършват три дни. Как да извършите тези ритуали, прочетете в публикацията: Магията на Пълнолунието. Ритуали за привличане на обич, пари и реализиране на желанията ни.

Това събитие ще подчертае несъгласието сред персоналните ни стремежи и ползите на хората към нас. Това е и увещание да се избавим от нездравословните привички, които ни държат встрани и ни изолират от другите хора. Стремежът да действаме сами постоянно е окуражителен и това се явява симптом на характерност, само че не би трябвало да забравяме, че взаимоотношението с другите обогатява както нас, по този начин и нашия живот.

С силата на Овена се учим да откриваме своята неповторима еднаквост

Овенът ръководи новото начало, дейностите, приповдигнатостта, новаторските подходи и дейности.

Пълнолунието ще ни направи доста енергични, цялостни с мощност и мощ. Много огромна упоритост ще лъха от нас и ще бъдем целенасочени към своите задания и проекти. Ще отстояваме себе си по най-различни способи. Ще желаеме всичко да се случи в този момент и на момента, няма да имаме нужното самообладание. Ще бъдем импулсивни, бързи и малко по-агресивни в някои моменти.

Внимавайте обаче с това неспокойствие, тъй като прибързаните ни дейности могат да доведат след себе си всевъзможни неприятности. Внимавайте с другите и спазвайте някаква мярка, тъй като през днешния ден пристрастеностите могат да се разпалят. Не влизайте в непотребни разногласия – ще бъдат безсмислени и всичко това може да докара до цялостен неуспех на всичко замислено. Овладейте своите пориви, пристрастености и сила, с цел да не се получи някое експлоадиране в персонален или професионален проект. Днес ние ще сме доста жизнерадостни с един мощен харизматичен и авантюристичен дух.

Нищо няма да може да ни спре да действаме, със всичко ще се оправим, каквото и да е то, с цел да реализираме задачите си бързо и с лекост.

Ако към момента търсите новото начало и новия старт в живота си, пристигнал е нужният миг!

Вярвайте в себе си! Действайте!

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР