Пълнолунието е фазата на Луната, когато нейният осветен диск е

...
Пълнолунието е фазата на Луната, когато нейният осветен диск е
Коментари Харесай

Как ни влияе пълнолунието

Пълнолунието е етапа на Луната, когато нейният осветлен диск е изцяло забележим от Земята. Смята се, че в този миг Луната излива цялата си сила върху Земята и предава специфична магическа мощ на всички живи същества. Това, че нощното величие ни оказва мощно въздействие не се съмняват нито учените, нито астролозите. Тъй като човешкият организъм се състои от 2/3 вода, надлежно в него, както в океаните и моретата има приливи и отливи. По време на пълнолуние интензивно се освобождава адреналин, полови хормони и стомашен сок. Въпреки общите ни закономерности, Луната въздейства на всеки по друг метод. На някой му се желае да пее по време на пълнолуние, други изпадат в меланхолия.

Хирургическите интервенции, в случай че е допустимо, би трябвало да бъдат отсрочени, защото кръвното налягане се покачва по пълнолуние, има огромна възможност за първоначални и повтарящи се кръвотечения. Дори и дребните прорези, получени в тази фаза на Луната се лекуват и зарастват доста дълго, също така остават по-груби белези. Луната, която се крие зад облаците или блестящо свети в небето, е фактор, който оказва голямо въздействие върху човешките страсти и самочувствие. Повече нощното величие въздейства върху дамите, защото Луната се явява въплъщение на женското начало. По време на пълнолуние Луната отстои на 180 градуса по отношение на Слънцето. Просто казано, двете светила са ситуирани на противоположни страни.

Ето за какво през този интервал дамите изпитват някаква борба сред душата и тялото. Затова по какъв начин цялостната Луна въздейства на дамите, лекарите знаят най-добре, тъй като в наши дни те постоянно се обръщат към тях, оплаквайки се от неразположение. На пълнолуние дамите имат проблеми със стомаха, бъбреци, сърце, зрението. При децата се покачва нервната възбудимост. В разследване на това могат да спят неспокойно. Ако детето ви не спи добре по време на пълнолуние, направете успокояващи вечерни бани за него, проветрете стаята.

Преди да си легне, дайте на детето си настойка от валериан. Не разрешавайте късно да гледа филми и да взе участие в дейни игри. Както считат астролозите, в случай че в живота на индивида се следи постоянен интервал без никакви прекарвания и прочувствени прояви, той може да не забележи въздействието на пълнолунието. Но има хора, които са доста чувствителни към лунните ритми. Това са следните хора: тези, които имат Слънце, Луна или Асцендент в знаците Риби и Рак, както и тези, на които по хороскоп доминира детайла вода. Да се родиш в ден на пълнолунието е знак, че ориста ще поддържа този индивида през целия му живот. В бъдеще могат да се появят разнообразни свръхспособности. Интуицията им е доста мощна.

Много от огромните екстрасенси са родено точно по време на пълнолуние. Опитът на доста генерации демонстрира, че има действия, които не трябва да се подхващат през времето на пълнолунието. Например, по това време е по-разумно да се въздържате от: пътуване;
закупуване на транспортни средства; стоматологично лечение; ремонт на разнообразни механизми и битова техника. не е желателно да вършиме опити за покачване в службата.
по-добре е да отложите визитите в държавните институции по значими за вас каузи.
Процесите и подаването на правосъдни искове би трябвало да бъдат отсрочени за друго време.



Астролозите също по този начин поучават хората в интервала на лунната интензивност да не заемат пари, тъй като това може да не реши въпроса, а в допълнение да се задълбочи финансовия проблем. За градинарите те предлагат да се въздържат от битка с бурени и разнообразни вредители. Но пък този интервал е съвършен за напръскване и наторяване на растения.

По време на пълнолуние нараства чувствителността, емоционалността и сексуалността у хората. Пълнолунието е най-хубавото време за пробуждане на любовна пристрастеност. Но вашите нови любовни запознанства, най-вероятно ще се окажат лекомислени и къси.

Просто Луната основава илюзии, принуждавайки хората да идеализират сътрудниците си. Пълната Луна е времето на креативните хора. По това време им идват нови хрумвания, намират се решения на комплицирани проблеми. В деня на пълнолунието честотите на Луната са по-активни, тогава има и нараснала интензивност на мозъка. В взаимозависимост от типа на задействаните усещания на подсъзнанието, нарасналата интензивност на мозъка може да се прояви по разнообразни способи, от нарасналото количество на инцидентни мисли до нараснала активност на мозъка, който е обвързван с съответни мисли.

Така, в случай че човек е публицист и вниманието му е фокусирано върху книгата, която написа, тогава най-вероятно ще има нараснала активност на мозъка, обвързвана най-вече с книги и литературно творчество. Съответстващите мисли ще дойдат от креативния център и той ще открие, че може да води плодотворни писателска активност в деня на пълнолуние.

Но за множеството хора мислите са инцидентни. Ако доминират някои усеща в личността, като яд, лакомия и така нататък, те могат да изплуват на повърхността и да доминират в мислите през този интервал. Например, един пияч има повече мисли за приемането на алкохол в този ден. Например в деня на пълнолуние човек може също да пробуди в себе си мисли за духовността, които пасивно лежат в подсъзнателния разум на духовния човек. Той може да направи това по пътя на увеличение на духовните практики, т.е. употребявайки преимуществото на нарасналата интензивност на мозъка в този ден.

Ритуал за осъществяване на стремежи по време на пълнолуние:

За да извършите този обред, ще ви е необходим празен лист хартия и три църковни свещи. В 12 часа, с пълнолуние, сложите свещите на прозореца и ги запалите. Предварително на лист хартия напишете заветното си предпочитание (не забравяйте, че не би трябвало да се губи луна сила за дреболии). След това се изправете пред горящите свещи и си представете, че желанието ви към този момент е изпълнено, представете си възприятията си, до момента в който вършиме това - би трябвало да пресъздадете колкото е допустимо повече цялостната картина във вашето въображение. Запалете листа хартия от междинната свещ и откакто листът изгари изцяло, би трябвало да съберете пепелта и да я изхвърлите от прозореца с думите "Нека бъде по този начин! ". Вашето предпочитание безусловно ще се сбъдне, може би не незабавно - всичко зависи от величината и сложността на поставената цел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР