Пълнолуние в знак Близнаци в 06:09ч. Луната се намира в

...
Пълнолуние в знак Близнаци в 06:09ч. Луната се намира в
Коментари Харесай

Денят е труден и сложен

Пълнолуние в символ Близнаци в 06:09ч. Луната се намира в разцвет, на пика на своята енергийна плътност. Това е доста значим интервал.

Луната е в символ Близнаци до 09:50ч на 9 декември

Емоциите са по-повърхностни. Увеличава се склонността към лекомислени и повърхностни действия, взимане на непредвидените решения. Необходимо е да има повече самоконтрол. Рутинната работа в този момент е досадна и скучна. Много е потребно да се вършат разходки и къси пътувания. Необходим е доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата.

Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете. 

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 16:50ч

Лунният календар дефинира този ден за демонски. Смята се за сложен и комплициран. Всички позитивни и негативни качества у индивида се усилват доста. Затова бъдете доста деликатни, с цел да не вземат връх отрицателните страни на личността. Бъдете осъзнати и не позволявайте страстите да вземат връх над разсъдъка. Много е значимо да се резервира спокойствието, да не се спори с близки хора, в случай че държите на връзките. 

Хората, които се поддават на съблазни в този момент, могат да получат неприятни последици. Тайното може да стане очевидно. Да се заобикалят шумните компании и места, където има скупчване на доста хора. Луната в този момент е дейна и се стреми да ни подмята неразрешими обстановки и да ни слага в неловко състояние. В този ден е добре да се съблюдават разпоредбите на аскетизма. Запазете успокоение и контролирайте страстите си, единствено по този начин ще избегнете неприятностите. 

Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден позитивно въздейства върху мислите. Не се предлага да се яде месо и гъби, защото вероятността от отравяне е висока през днешния ден. Здравето в този момент изисква изключително внимание, изключително при хората, които имат хронични болести (захарен диабет, заболявания на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което стартира в 15-ия ден, може да докара до съществени затруднения. Не се занимавайте със самолечение. 

Романтичните срещи е добре да се отсрочат за друго време. В този комплициран ден, романтиката е неуместна. Периодът се характеризира с прочувствена неустойчивост. Да се уравновеси психическото положение и да се концентрирайте върху силата си ще оказват помощ разнообразни медитативни практики, занимания с йога.

Неблагоприятен ден за подкастряне. Може да имате неприятности със здравето и неприятно самочувствие. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 16:50ч на 8 декември до 17:37ч на 9 декември

В този ден се реализира равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се стремите към златната среда.

Слънчев календар – 23 безоблачен ден – Денят е подобаващ за благородни инициативи. Не оставайте без работа, а непрекъснато бъдете заети с нещо. Подходящо за обществени мероприятия. Благоприятно въздействие върху човек може да окаже общуването му с разнообразни животни. Не се предлага да купувате нови движимости, тъй като бързо ще овехтеят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР