Пълнолуние в 07:46ч, последвано от частично лунно затъмнение. По това

...
Пълнолуние в 07:46ч, последвано от частично лунно затъмнение. По това
Коментари Харесай

Сложен, силно енергиен и загадъчен ден

Пълнолуние в 07:46ч, последвано от отчасти лунно затъмнение.

По това време хората са във физически напредък, само че с прочувствена затормозеност. Най-чувствителните натури стартират да изпитват паника, безпокойствие и дискомфорт. Възможно е да има честа промяна на настроението, остри интуиции, изключително при дамите. В този интервал не вземайте съществени решения. Внимателно би трябвало да се отнасяме към всички знаци, които ориста ни праща.

Действието на медикаментите се усилва, само че и страничното им деяние също се усилва, в случай че има такова. Не е най-хубавото време за извънградски разходки, изключително за елементарно възбудимите и неуравновесени хора.

Разгонете мрачните облаци от своя хоризонт. В най – сложните моменти би трябвало обезателно да имаме вяра, че светлите сили на Вселената няма да ни оставят. Да не се отчайваме.

Луната е в символ Козирог до 13:09ч на 6 юли.

В своите действия и решения, хората се управляват извънредно от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Намалява способността от съчувствие, по-малко ни вълнуват непознатите проблеми. Засилва се възприятието за самота. Хората са по-практични. Подходящо за рутинна работа. Може да има задръжки и затруднение в делата. Неподходящо за романтика и любовни каузи.

Уязвими са костната система, гръбначния дирек и долните крака. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лечение на гръбначния дирек. За възстановяване на кръвообращението се предлагат горещи вани и душове. Кожата да се овлажнява с тонизиращи средства.

Доминиращ 14 лунен ден до 21:40ч на 5 юли (от 20:44ч на 4 юли).

Денят е комплициран - от една страна е доста добър за всевъзможни инициативи, за реализация на дълготрайните проекти, само че въпреки това, този ден постоянно носи със себе си неприятно въодушевление, ниско самочувствие. Не би трябвало да оставяте тези усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване.

Загадъчен и тайнствен ден, в който се отваря врата сред земята и небето

Добре е енергийно да почистите къщата и пространството си. Можете да се занимавате с значими битови каузи, да организирате огромно пране или общо разчистване на дома. Също по този начин е добър ден за всевъзможен тип поправки и строителни работи.

Постенето в този ден има мощен лековит резултат. Очите в този момент са изключително чувствителни, пробвайте се да не претоварвате зрението си. Не се предлага да бъдете в пасивно положение, физическата работа под каквато и да е форма е доста потребна. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път.

14-ия лунен ден способства мощното подсилване на фамилията и връзките сред членовете му, дава взаимно съгласие сред по-младите и по-възрастните генерации. В допълнение способства и връзката на всички равнища. Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки.

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще стартира продан на информация, а това ще се отрази на душевният ви комфорт, може да започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото.

Следва 15 лунен ден от 21:40ч на 5 юли до 22:27ч на 6 юли.

17 безоблачен ден - Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко напразно да ви подуха. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молебствия, да се усвояват нови познания, да се стартира цикъл на обучение, на учене. Желателно е да бъдете доста деликатни с думите в този ден.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР