Пълно затваряне на предложи новосъздаденият Консултативен към Общинския съвет в

...
Пълно затваряне на предложи новосъздаденият Консултативен към Общинския съвет в
Коментари Харесай

Поискаха пълна блокада на Благоевград за три седмици

Пълно затваряне на предложи новосъздаденият Консултативен към Общинския съвет в града. Искането е поради растящия брой инфектирани с ковид и задъхването на лечебните заведения.
Деветимата общински съветници в комисията, измежду които им и няколко лекари и здравна сестра, взеха решение за цялостно затваряне на всички институции като се изключи аптеки, хранителни магазини, държавни и общински институции, бензиностанции и банки. Срокът на затваряне да е три седмици считано от понеделник – 23 ноември, оповестява.
 Критична обстановка в Спешната помощ в Благоевград поради заболели чиновници Критична обстановка в Спешната помощ в Благоевград поради заболели чиновници
„ Обстановката е доста напрегната, защото 24 души от колектива ни са приети в болница и 22 са на домашно лекуване. Налага се много...
Комисията предлага и вечерен час до 20:00 часа за всички възпитаници до 12 клас. Решено е да се открие триажен кабинет за целия град. Групата на съветниците от Движение за права и свободи се ангажира да достави подаяние на уред за кръвна плазма за лекуване на заболели от COVID- 19. Решенията на комисията ще бъдат изпратени с протокол, като рекомендация до Общинския спешен щаб, който в действителност би трябвало да вземе решение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР