Пълно право на президента е да дава оценка и да

...
Пълно право на президента е да дава оценка и да
Коментари Харесай

Новият Вътрешен Министър Разкри Кой Ще Е Новият Главен Секретар На Мвр!

„ Пълно право на президента е да дава оценка и да прави мнения. Статистиката ясно приказва – резултатите, които имаме, са факт, и считам, че добре провеждам, а сътрудниците добре извършват отговорностите си. Имаме положителни резултати във всички посоки на активност. Сравнение с други интервали трендовете са положителни ”, уточни той пред bTV.

„ Не зная за какво президентът е толкоз изострен в рецензиите си. Не мога да диря сметка и не трябва. Премиерът и държавното управление са ме предложили, Народното събрание е дал своя вот номинацията ми. Ще положа всички старания да работя в добър разговор с всички институции. От мен може да се чака разговор и взаимна работа ”, сподели още Младен Маринов.

Той не пожела да уточни в ефир името на новия основен секретар на Министерство на вътрешните работи, само че от думите му стана ясно, че към този момент има нещо поради. Опитите на водещата Цветанка Ризова да измъкне име от него не дадоха резултат. „ Трудно е да се избере основен секретар. Директорите на основните дирекции в действителност са експерти. Който и да бъде определен, няма да е неточност. Аз, като основен секретар, съм се отнасял по този начин с сътрудниците, че да основа екип, който да работи. Винаги съм търсил мнения и рецензии, разногласия, с цел да стигнем до вярното решение ”, съобщи той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР