Пълно безобразие тече в държавната компания "Български пощи". Потребители се

...
Пълно безобразие тече в държавната компания "Български пощи". Потребители се
Коментари Харесай

Служители на Български пощи: С тези ниски заплати какво да работим


Пълно безсрамие тече в държавната компания "Български пощи ". Потребители се оплакаха пред Скандал, че чиновници от клон 1404 в кв. Гоце Делчев в София не известяват за получени колета от чужбина, тъй като работят на доста ниски заплати. "Проверявайте си бе дали сте си получили пратката. Ние с тези ниски заплати какво по-напред да вършим ", е декларирала служителка пред госпожа Николова, която ни алармира. На уеб страницата на пощите също не може да се ревизира постоянно, защото се срутва непрекъснато.
Историята стартира още от януари, когато клиентката си поръчва стока от Китай. Стоката е пътувала по елементарна поръчка и китайците настояват, че е пристигнала на 14 март и към този момент се намира в нашите пощи. Интересно е, че китайците ни уведомяват, а българските пощи - не, изясни госпожа Николова.
При отиване в "Български пощи " декларират, че поръчката не е потърсена още от януари месец и е върната назад за Китай. "Това става без да ме известят, че изобщо е пристигнала. Оставила съм си и телефон ", сподели клиентката. Според нея би трябвало също да пуснат и разписка за съобщение.
Простотията е огромна и би трябвало уволнения в пощите по високите върхове. Тази система би трябвало да се реформира, тъй като е останала в комунизма. Или да ги закрият дефинитивно, разяснява ядосаната потребителка.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР