Пълни зали посрещнаха представителите на ГЕРБ в поморийските села Порой

...
Пълни зали посрещнаха представителите на ГЕРБ в поморийските села Порой
Коментари Харесай

Иван Алексиев: Кандидатите ни за кметове на селата Порой и Гълъбец са амбициозни и отговорни личности

Пълни зали посрещнаха представителите на ГЕРБ в поморийските села Порой и Гълъбец, където партията издига нови лица за кметове на обитаемоте места. Кандидатът за трети мандат от ГЕРБ за кмет на община Поморие Иван Алексиев показа претендента за кмет на с. Порой Исмаил Али като млад и упорит човек, който желае развиване на селото и не дели хората.

„ Аз съм един от вас и също като вас желая да се случват хубави неща в Порой с по-бързи темпове. Това е предизвикателство за мен и съм сигурен, че с поддръжката на общинския кмет, на Общинския съвет, на партия ГЕРБ и най-много с вашата поддръжка ще бъда потребен за хората от с. Порой “, сподели Исмаил Али пред жителите на селото.

„ Дойде моментът, в който ГЕРБ да издигне собствен претендент за кмет на с. Гълъбец. Това е Георги Вълков и е повдигнат от гражданската квота на партията. Той е стойностен и заслужен човек, който в случай че бъде определен за кмет ще разполага с цялата поддръжка на общинското управление и поддръжката на сътрудниците кметове на обитаеми места. Това е и гаранцията, че Гълъбец ще стартира да се развива, тъй като ние сме тим “, сподели Иван Алексиев по време на срещата с жителите на с. Гълъбец.



„ Искам с работата си да оказа помощ село Гълъбец да стане по-добро място за живеене и пример в общината “, съобщи и кандидат-кметът Георги Вълков.

Присъстващите и в двете села приветстваха претендентите на Политическа партия ГЕРБ за идните локални избори, като споделиха, че упованията и условията към новите кметове в Порой и в Гълъбец ще бъдат повишени на фона на развиването на цялата община като цяло, а дилемите ще им бъдат сложени още в първите дни на встъпването им в служба.

„ Нашата листа е уравновесена, включва хора от разнообразни обитаеми места и специалности. Освен че е единствената цялостна листа от 21 претенденти, тя е и единствената листа, която не включва претендентите за обитаеми места в нея, както е при съперниците ни “, сподели лидерът на листата и общински ръководител на ГЕРБ Адам Адамов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР