Пълни 90 минути изигра българският национал Георги Костадинов при успеха

...
Пълни 90 минути изигра българският национал Георги Костадинов при успеха
Коментари Харесай

Арсенал с Жоро Костадинов се класира напред за Купата на Русия

Пълни 90 минути изигра българският национал Георги Костадинов при триумфа на Арсенал (Тула) с 2:1 над Сахалин (Южно-Сахалинск) в среща от 1/16-финалите за Купата на Русия. Гостите от Тула играха в скица 4-3-3, а българският национал игра като десен полузащитник в средата на терена.

Арсеналци поведоха още в 11-ата минута. Горбатенко стреля в долния ъгъл, вратарят на третодивизионния тим отби, само че при добавката първи беше Кадири, който не пропусна- 0:1. След това тимът от Тула продължи да управлява събитията на терена, а в 29-ата минута стигна до втори гол.

Отново Горбатенко беше в ролята на помощник, откакто центрира от корнер, а Беляев с глава отклони топката в мрежата. В 64-ата минута Георги Костадинов чудесно пресече пас на съперника и опита да подаде на Кангва, само че вратарят на Сахалин изпервари нападателя на гостите.

Пет минути по-късно домакините върнаха един гол посредством Гаглоев, а единствено след още 7 още веднъж Костадинов беше покрай гол, само че ударът му по диагонала мина около гредата. В идващия кръг Арсенал (Тула) приема спечелилия от мача СКА-Хабаровск- Ахмат (Грозни), като срещата ще се играе на 31-и октомври или 1-и ноември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР