“Пълната зала тази вечер е доказателство за нашата готовност и

...
“Пълната зала тази вечер е доказателство за нашата готовност и
Коментари Харесай

Александър Йорданов взриви България преди изборите: Само ГЕРБ - СДС е

“Пълната зала довечера е доказателство за нашата подготвеност и готовност за идните европейски избори. Съюз на демократичните сили в цяла България се приготвя отговорно за тях. Слуховете за претопяване или за безучастие са надалеч от истината, нашите редици са сплотени и съм уверен, че изключително в Югозападния регион, само че и в цялата страна ще получим доста положителни резултати, което и нашата обща цел. Имаме самочувствието и опциите да я реализираме. ”

Това съобщи при откриването на Регионалната конференция на Съюз на демократичните сили в Дупница представителят на регион Югозапад в Националния изпълнителен съвет Костадин Костадинов, оповестиха от Съюз на демократичните сили.

За да стегнат редици за вота и да начертаят програмата за осъществяване на задачите, в Града на барикадите дойдоха сини деятели, ръководители на общински и регионални структури от Благоевград, София, Кюстендил и Перник. Основните си послания към българските гласоподаватели показаха претендентите за евродепутати от Съюз на демократичните сили в общата листа с ГЕРБ Александър Йорданов и Илия Лазаров, написа izbori.bg.

“В Европа сега текат доста значими диспути за това, по какъв начин тя да продължи да се развива. В Европейския парламент ще влязат доста крайнодесни и националистически партии, които желаят да скапват това, което е реализирано досега, а то е доста. Новите провокации пред Европейски Съюз са в областта на защитата, защитата на границите и сигурността, на антитероризма, който се трансформира във все по-голяма опасност. Много значимо за нас е да влезем в еврозоната, тъй като в случай че това не стане, ние ще бъдем второкласен страна. Това отваря и доста огромни благоприятни условия пред българските бизнесмени, а влизането ни в Шенген ни прави конкурентноспособни на европейския пазар ”, сподели основният секретар на Съюз на демократичните сили и претендент за евродепутат Илия Лазаров.

Според Александър Йорданов, който е на избираемото шесто място в листата, най-важната задача е победа над Българска социалистическа партия. “Най-важното за тези избори е от България да изпратим повече десни депутати в ЕНП и да победим Българска социалистическа партия. Това е задача, която постоянно е стояла пред Съюз на демократичните сили още от основаването му. Тя не е анулирана и няма мощ, която да я анулира. Това е значимо за положителното на България, тъй като сме очевидци, че колкото пъти Българска социалистическа партия ръководи България, толкоз пъти страната катастофира. И не приказвам единствено за комунистическия интервал, а и тъй като по време на демокрацията Българска социалистическа партия докара до злополука страната.

Не желая това да се случва отново, по тази причина реших, че единствената коалиция, която може да победи Българска социалистическа партия на тези избори е ГЕРБ – Съюз на демократичните сили. Останалите партии също имат своите ползи, само че те са доста дребни спрямо тази цел. Те се борят да имат един евродепутат, да се покажат, да създадат усещане, само че нямат за цел да победят Българска социалистическа партия ”, съобщи Александър Йорданов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР