Пълна зала посрещна Христо Стоичков в Ямбол. Над 1500 души

...
Пълна зала посрещна Христо Стоичков в Ямбол. Над 1500 души
Коментари Харесай

Еуфория и пълна зала за Христо Стоичков в Ямбол

Пълна зала посрещна Христо Стоичков в Ямбол. Над 1500 души извършиха трибуните на „Диана“, с цел да видят „Златната топка“ и „Историята“ – биографичната книга на Камата. Присъстващите сътвориха неповторима атмосфера по време на срещата на легендата на българския и международен футбол със своите почитатели. Заедно с героя от Съединени американски щати 94` бе и съавторът на литературния шлагер Владимир Памуков. Двамата раздадоха стотици подписи, а към шоуто се причисли и кмета на града Георги Славов.

 %d1%81%d1%82%d0%be%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%be%d0%b2

„Един от първите знаменателни мачове от моята кариера беше в Ямбол през далечната 1982-83 година сред тимовете на „Хеброс“ (Харманли) и локалния „Тунджа“ – напомни си Камата. – Това беше огромно предизвикателство за мен, тъй като за първи път в моята кариера, едвам на 16-17 годишен, ми се наложи да играя като централен бранител и да вардя двама от най-хубавите футболисти в историята на вашия тим.“

 %d1%8f%d0%bc%d0%b1%d0%be%d0%bb

Стоичков описа още велики истории от неговата кариера и поздрави Ямбол за гостоприемството, а не пропусна и даде скъпи препоръки на локалните футболни гении. Следващата среща на именитата Осмица с почитатели е на 16-ти декември в Бургас, а обиколката ще завърши във Варна на 18-ти.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР