Пълна ревизия на почиствата фирма обеща кандидата за кмет на

...
Пълна ревизия на почиствата фирма обеща кандидата за кмет на
Коментари Харесай

Хаджихристев: Край на договора с Титан

Пълна проверка на почиствата компания даде обещание претендента за кмет на Новото време ( Коалиция за развиване на община Смолян)

„ В последните четири години бюджетът за дейност  “Чистота ”, осъществявана от фирмите–изпълнители, е повишен от 2,5 млн. лева на  4,1 млн. лева Това доста нарастване не е предизвикало увеличено качество на услугите и по-чиста околна среда, тъкмо противоположното – улиците са мръсни, сметоизвозването не се случва непрекъснато, някои села биват даже подминавани “, споделя Кирил Хаджихристев, базирайки се на програмата на Новото  време.

Според претендента за кмет на Новото време ( Коалиция за развиване на община Смолян), задачата е да бъде преустановен контракта на почистващата сега компания и да създадем цялостна проверка на договорите на администрацията с нея. Създаването на общинска компания за разчистване и поддръжка е от първостепенна значимост за същински чисти улици, действително таксуване за осъществявана услуга и надзор над честотата на разчистване. В допълнение към това екипът на Новото време планува и създаване на нова методика за установяване размера на такса битови боклуци, прилагаща европейския принцип „ замърсителят заплаща “ и преследваща европейските цели за отпадъците.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР