Пълна промяна за Божидар Краев. Младият национал няма нищо общо

...
Пълна промяна за Божидар Краев. Младият национал няма нищо общо
Коментари Харесай

Краев с шините и прическата на Давид Луис

Пълна смяна за Божидар Краев. Младият национал няма нищо общо със свития и непретенциозен юноша, който си пробиваше път към огромния футбол с екипа на „ Левски ” преди няколко години, научи HotArena.

В момента той е с шините и прическата на бразилеца Давид Луис. Луис е на път да вкара нова мода във футбола, защото мнозина го копират. А Божката, както назовават българина съотборниците му, ловко му подражава.

Краев очевидно съумява с желанието си освен да впечатли с външен тип, само че и с гения си на терена. Младежът се трансформира в атракция на лагера на националите в „ Бояна ”, а също така събира възторженостти поради головите си попадения в португалския „ Жил Винсент ”.

Дотук неговият звезден момент е голът в мрежата на „ Порто ”, с което донесе триумфа и на своя тим с 2:1 в първия кръг от шампионата.

„ Това е единствено началото ”, разяснява Бойко Краев, щастливият татко на футболиста, написа " България през днешния ден ".

В Дания младежът натрупа физическа мощ, която му е нужна, с цел да играе на още по-високо равнище. „ Радостен съм за Божидар, тъй като футболът в Португалия е доста по-добър за неговото развиване ”, споделя още татко му.

Самият Божидар се трансформира в любим на почитателите на „ Жил Винсент ”. Той се трансформира в воин за тима си и в мача за Купата на Лигата против „ Алвеш ”.

Божката вкара за успеха с 3:2 в 90-тата минута и още тогава даде поръчка за водеща роля в своя нов тим. Сега България се надява, че младият нападател ще помогне с попадения и на националния тим в дуелите против Черна Гора и Англия за Евро 2020.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР