Пълна мистерия цари около крилото на ЦСКА Жул Кейта. Фланговият

...
Пълна мистерия цари около крилото на ЦСКА Жул Кейта. Фланговият
Коментари Харесай

Пълна мистерия цари около футболист на ЦСКА

Пълна тайнственост царува към крилото на ЦСКА Жул Кейта. Фланговият нападател към момента не се е включил към зимния лагер на тима в Турция, макар че съгласно някои информации от Алания той трябваше да го стори още в понеделник. В последна сметка Кейта продължава да не тренира дружно със съотборниците си, които се завръщат в България при започване на идната седмица.

От " Армията " чакат 22-годишният гвинеец да дойде от родината си непосредствено в София, с цел да вземе присъединяване във втория камп от предсезонната подготовка. На процедура Жул Кейта не е упражнявал с тима към този момент близо месец и половина. Крилото бе освободен да се прибере в Гвинея по неотложност преди триумфа над Ботев (Пловдив) с 3:0 на 6 декември. Причината бе ненадейната кончина на брат му, а тогава съиграчите му го поддържаха с тениски " Жул, ние сме с теб ".

Впоследстие острието получи позволение да остане в родината си непосредствено за коледните и новогодишни празници и да се завърне чак за началото на зимната подготовка. Което досега обаче не се случва.

Кейта е преотстъпен в ЦСКА до края на сезона от френския Ланс, като през есента изигра общо 16 мача за " алените ", вкарвайки два гола в края на септември. Това бе и интервалът, когато той загатна най-силно за капацитета си, като се разписа при 2:2 против Лудогорец и при 3:1 против Б36 Торсхавн в Лига Европа.

В края на предходната година се появиха информации, че гвинеецът желае да приключи договорните си връзки с " армейците " и двете страни да се разделят още през зимата, 6 месеца преди приключването на наема му. Повече изясненост за бъдещето му обаче би трябвало да има идната седмица, когато и спортно-техническото управление, и играчът към този момент ще са в София и ще седнат на една маса да беседват.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР