Пълна измама е това, при това целенасочена, че правилата се

...
Пълна измама е това, при това целенасочена, че правилата се
Коментари Харесай

Сотир Цацаров: Измама е твърдението, че се цели отстраняване на председателя на ВКС

„ Пълна машинация е това, освен това целенасочена, че разпоредбите се вършат надали не, с цел да се улесни или да се сътвори процедура за премахване на ръководителя на Върховен касационен съд. Нито някой има интерес да в профил този човек сега, нито ще го направи. Второ – основаните правила го пазят него и който и да е различен ръководител на Върховен касационен съд “. Така основният прокурор Сотир Цацаров разяснява предлагането на правосъдния министър във връзка с така наречен трима огромни в правосъдната власт. 

Цацаров оцени предложенията на Кирилов положително и акцентира: „ Очевидно е, че такива правила би трябвало да бъдат признати “. „ Личните страхове на господин Лозан Панов, които предопределят огромна част от държанието му, не ги разясня “, добави основният прокурор.

" Дайте да не спекулираме със страхове и с всичко друго ", прикани обвинител №1. Той попита кое е по-добро - дали настоящето състояние, при което наказателно произвеждане против ръководител на Върховен касационен съд може да бъде формирано неотложно и без каквато и да е спънка, или ситуацията, при което някой предлага правила, при които, с цел да стане това, се изисква позволение от две трети от членовете на Висш съдебен съвет.

Все пак предложението на правосъдния министър Данаил Кирилов не било напълно, допълни коментара си Сотир Цацаров.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР