Palit и притежаваният от нея бранд Gainward представиха свои версии

...
Palit и притежаваният от нея бранд Gainward представиха свои версии
Коментари Харесай

Palit и Gainward представиха свои версии на GeForce RTX 4060 Ti 16GB

Palit и притежаваният от нея бранд Gainward показаха свои версии на видеокартата GeForce RTX 4060 Ti 16GB. Първата разгласи модела GeForce RTX 4060 Ti 16GB JetStream, а втората – GeForce RTX 4060 Ti 16GB Panther. Визуално новите артикули се разграничават един от различен единствено по опаковката, както и по стикерите върху охладителите на своите системи за изстудяване.

Габаритните размери на графичните карти Palit GeForce RTX 4060 Ti 16GB JetStream и Gainward GeForce RTX 4060 Ti 16GB Panther са 249,9 × 114,9 × 49,7 мм. И двете заемат 2,5 разширителни слота в компютъра. Новите артикули са направени напълно в черен цвят и не разполагат с RGB подсветка.

Вентилаторите на системата за изстудяване на графичната карта имат функционалност за цялостно прекъсване, когато няма съществено натоварване на графичната подсистема.

И двете графични карти ще се оферират с и без заводски овърклок на GPU. Версиите с овърклок са с периодичност на графичния процесор 2595 MHz в режим Boost.

Картите имат по един HDMI 2.1a видеоизход, както и три DisplayPort 1.4a видеоизхода. Обявената TDP на новите артикули е 165 W. За подаване на в допълнение зареждане картите са получили по един 8-пинов конектор. Препоръчително е да се употребява захранващ блок с мощ 650W и нагоре.

В анонса цените на новите видеокарти не са оповестени.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР