Палестинският президент Махмуд Абас обяви скъсването на всички отношения, включително

...
Палестинският президент Махмуд Абас обяви скъсването на всички отношения, включително
Коментари Харесай

Палестина: Край, скъсваме всички връзки с Израел и САЩ!

Палестинският президент Махмуд Абас разгласи скъсването на всички връзки, в това число в региона на сигурността, сред Палестинската власт, от една страна, и Израел и Съединени американски щати от друга, заяви Франс прес.
Абас направи това изказване на изключителна среща на Арабската лига в Кайро, отдадена на американския проект за споразумяване на израелско-палестинския спор.

Този проект е " нарушаване на споразуменията от Осло ", подписани с Израел през 1993 година, съобщи палестинският президент. Той посочи, че е изпратил послания на американската и израелската страна за скъсването на връзките.

В изявлението си на срещата палестинският президент съобщи също, че отхвърля опцията за водене на договаряния с Израел на основата на мирния проект на американския президент Доналд Тръмп, оповестен на 28 януари във Вашингтон.

" На масата за договаряния няма място даже за част от американската договорка ", съобщи Абас. Той добави, че палестинците напълно и изрично отхвърлят " договорката на века ", само че към момента имат вяра в мира.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР