Палестинският президент Махмуд Абас е подложен на операция на ухото

...
Палестинският президент Махмуд Абас е подложен на операция на ухото
Коментари Харесай

Махмуд Абас влезе в болница

Палестинският президент Махмуд Абас е подложен на интервенция на ухото в болница на Западния бряг, съобщи Ройтерс, като се базира на палестинската информационна организация Уафа.

Операцията съответствува с ескалация на напрежението сред израелци и палестинци, откакто през вчерашния ден израелски бойци гръмнаха на границата с линията Газа десетки палестинци, протестиращи против преместването на американското посолство в Ерусалим. За здравословното положение на 82-годишния Абас, прочут като буен пушач, постоянно плъзват клюки, отбелязва Франс прес. През февруари, до момента в който беше в Съединени американски щати, с цел да приказва пред Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, той влезе в болница за проучвания.

Абас стана палестински президент след гибелта на Ясер Арафат през 2004 година Той е и ръководител на Изпълнителния комитет на Организацията за избавление на Палестина - пост, на който беше избран отново без опозиция на 4 май тази година, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР